038 222 232

Kërko Listo Hotelet

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Numri i yjeve:
 • Cmimi:
  • Numri i yjeve:
  • Cmimi:
  Kerko

Skijime

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Cmimi:
 • Kerko
Regjistrohu për oferta speciale.
+
EARLYBOOKING Skijimet 2017/18 Bullgari
Hoteli Vendi Afati Zbritja
Premier Luxury 5* Bansko 30.11 10%
Belvedere 4* Bansko 30.11 10%
Gardenia 4* Bansko 30.11 10%
Astera Bansko 4* Bansko 30.11 10%
Hotel Perun 4* Bansko 30.11 5%
Casa Karina 4* Bansko 01.12 20%
Zara Hotel 4* Bansko 30.11 10%
Hotel Flora 4* Borovec 30.11 10%
Hotel Samokov 4* Borovec 30.11 10%
Hotel Iceberg 4* Borovec 30.11 10%
Moura Hotel 3* Borovec 30.11 10%
All IN ONE PACK - Bansko
Hoteli Shërbimi 7 Netë 4 Netë
Hotel Strazhite 4+* HB 450€ 272€
Hotel Pirin 4* HB 360€ 222€
Hotel Mura 3* BB 272€ 171€
BANSKO
Hoteli Dhoma Netë Çmimi
Belmont 3* APP4+2 1 €79
Grand Montana 3* APP4+2 1 €89
BOROVEC
Hoteli Shërbimi 7 Netë 4 Netë
Hotel Rila 4* HB 369€ 215€
Hotel Iceberg 4* HB 206€ 118€
Hotel Ela 3* BB 231€ 132€
Transport i rregullt sezonal
Regjioni te rriturit 2-12 vjec
Bansko 35€ 25€
Borovec 40€ 30€

Voucheri DhurateVOUCHER-i ËSHTË DHURATË, SHENJË E KUJDESIT, STIMULIM QË TË PUNOHET DHE BASHKËPUNOHET MË MIRË, TREGON DËSHIRAT TUAJA MË TË BUKURA DREJTUAR ATYRE TË CILËT DUKE E SHFRYTZUAR DO TË KRIJOJNË KUJTIME PËR JU DHE PËRFITIMIN E ZBULIMIT TË BUKURISË SË VENDEVE TË AFËRTA DHE TË LARGËTA.

VOUCHER-ët DHURATË TË “VENETA TRAVEL”-it mund t’i përdorni në raste të ndryshme!
Mund t’i shfrytzoni për t’i shpërblyer punonjësit Tuaj, partnerët Tuaj të biznesit, familjet Tuaja, të afërmit dhe miqtë.
Jepni me rastin e fejesave. Dhuroni për muajtë e mjaltit! Shënoni përvjetorin Tuaj të martesës ose njerëzve Tuaj të dashur.
Agjensionet e marketingut mund t’i dhurojnë për Lojërat shpërblyese klientëve të tyre.
Vlerën e çdo VOUCHER-i DHURATË të VENETA TRAVEL-it e përcaktoni Ju.
VOUCHER-i mund t’jet në shumë të caktuar ose udhëtim konkret me kohë të përcaktuar.
VOUCHER-in DHURATË të VENETA TRAVEL-it si dizajn  e përgadisim ne me shenjën ose logon dhe emrin Tuaj dhe të atij të cilit i dedikohet dhe e realizon nëpërmjet udhëtimit.
VOUCHER-i DHURATË i VENETA TRAVEL-it NUK MUND TË NDRROHET NË KUNDËRVLERË MONETARE!
“VENETA TRAVEL” Juve ju ofron shansën që të shfrytzoni zbritje të posaçme të cilat do t’i definojmë në raport me vlerën e Voucher-it të dorëzuar.

ÇKA MUND TË PËRFITONI ME VOUCHER-in DHURATË të VENETA TRAVEL-it?
• VOUCHER-i prej 100 euro Shoping treditorë në Selanik, transporti me autobus.
• VOUCHER-i prej 200 euro ju mundëson skijime në Bullgari ose Maqedoni.
• VOUCHER-i prej 200-300 euro pushime verore në Bullgari, Mal të Zi, Shqipëri, Greqi, transporti me autobus.
• VOUCHER-i prej 300-600 euro mundëson vajtje dhe qëndrim në ndonjë metropol evropian (Romë, Paris, Londër, Amsterdam, Vienë).
• VOUCHER-i prej 1000 - 2000 euro do ju zbuloj bukurinë e pushimeve në anije në Mesdhe apo Karaibe.
• VOUCHER-i prej 600 - 3000 euro ju mundëson qëndrim në destinacionet ekzotike: Dubai, Hawai, Bora Bora, Kenia, Sri Lanka, Bangkok, Maldive...


VOUCHER-in DHURATË të VENETA TRAVEL-it mund t’a porosisni përmes:
              info@veneta-travel.com, tel. 038 222 232