038 222 232

Kërko Listo Hotelet

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Numri i yjeve:
 • Cmimi:
  • Numri i yjeve:
  • Cmimi:
  Kerko

Skijime

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Cmimi:
 • Kerko
Regjistrohu për oferta speciale.
+
All IN ONE PACK - Bansko
Hoteli Shërbimi 7 Netë 4 Netë
Hotel Strazhite 4+* HB 512€ 315€
Hotel Pirin 4* HB 415€ 259€
Hotel Mura 3* BB 315€ 199€
BANSKO
Hoteli Dhoma Netë Çmimi
Belmont 3* APP4+2 1 €79
Grand Montana 3* APP4+2 1 €89
BOROVEC
Hoteli Shërbimi 7 Netë 4 Netë
Hotel Rila 4* HB 369€ 215€
Hotel Iceberg 4* HB 206€ 118€
Hotel Ela 3* BB 231€ 132€
Transport i rregullt sezonal
Regjioni te rriturit 2-12 vjec
Bansko 35€ 25€
Borovec 40€ 30€

Transporti-Bansko/Borovec

TRANSPORTI I ORGANIZUAR TURISTIK
          Bansko/Borovec 2017/2018

Veneta Travel, për klientët e vet, të cilët këtë vit do të skijojnë në regjionin e Banskos dhe Borovecit/Bullgari, përveq akomodimit në hotele, organizon edhe transportin me autobus/minibus nga Prishtina deri para hotelit të përzgjedhur dhe anasjelltas.

 • Lokacioni:
 • Tipi i shërbimit:
  N/A

TRANSPORT I RREGULLT SEZONAL
BANSKO vajtje&ardhje 35 € për person të rritur
BOROVEC vajtej&ardhje 40 € për person të rritur
Fëmijët 2 - 12 vjeç: Bansko 25 €, kurse Borovec 30 €
Kjo ofertë e transportit vlenë ekskluzivisht për klientët që kanë rezervuar hotelin përmes Veneta Travel.

Datat e nisjes dhe të kthimit: Bansko dhe Borovec

DHJETOR
17, 21, 24, 28.

JANAR
02, 06, 09, 10, 13, 14, 16, 20, 24, 27, 30.

SHKURT
03, 07, 10, 11, 14, 17, 18, 21, 24, 25, 28.

MARS
03, 04, 10

Ora e nisjes nga Prishtina 05:00
Ora e kthimit nga Bansko 13:00 (me kohën e Kosovës), kurse 14:00 (me kohën Bullgare).
Ora e kthimit nga Borovec 13:30 (me kohën e Kosovës), kurse 14:30 (me kohën Bullgare).

ÇMIMET:

Prishtinë-Bansko-Prishtinë = 35€ për të rritur, për fëmijët deri në 12 vjeç = 25€.
Prishtinë-Borovec-Prishtinë = 40€ për të rritur, për fëmijët deri në 12 vjeç = 30€.

Nisja bëhet para agjensionit Veneta Travel.
Udhëtarët i dërgojmë dhe i marrim para hotelit.
Terminet janë sipas kohës së Kosovës.