038 222 232

Kërko Listo Hotelet

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Numri i yjeve:
 • Cmimi:
  • Numri i yjeve:
  • Cmimi:
  Kerko

Skijime

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Cmimi:
 • Kerko
Regjistrohu për oferta speciale.
+
FLUTURIM + TRANSFER + HOTEL
Hoteli Shërbimi Netët Çmimi
Muskara Cave Hotel BB 3 €259
Tourist Hotel Goreme 4* HB 3 €270
Suhan Hotel Avanos 5* HB 3 €280
OFERTA INDIVIDUALE
Hoteli Netët Data Çmimi
Fortune Pearl Hotel 3* BB 4 22.03 425€
Al Jawara Gardens 4* BB 4 22.03 440€
Coral Hotel Al Basha 5* BB 4 22.03 530€
BULLGARIA 2018
Hoteli Shërbimi Netë Çmimi
Hotel Deva 3* AI 7 109€
Hotel Chaika Beach 4* AI 7 229€
Hotel Victoria Palace 5* AI 7 329€
ANTALYA 2018
Hoteli Regjioni Netë Cmimi
Amara Premier Palace 5* UAI Kemer 7 499€
Bellis Deluxe 5* UAI Belek 7 579€
Royal Taj Mahal 5* UAI Side 7 560€
Royal Seginus 5* UAI Lara 7 619€
Sea Planet 5* AI+ Side 7 460€
The Lumos Deluxe 5* UAI Alanya 7 409€
Michell Hotel 5* AI Alanya 7 359€
Ozkaymak Marina 5* UAI Kemer 7 389€
Queen's Park Le Jardin 5* UAI Kemer 7 425€
Royal Alhambra 5* UAI Side 7 549€

Hotel BELMONT

Distanca nga gondolla, më pak se 5 minuta hecje ose 500 m.
 
Earlybooking:
10% zbritje për rezervimet deri më 05.11.17

Zbritjet ditore: 
- 7=6; 11=9; 14=11 për qëndrim 01.12-27.12 dhe pas 04.01
- 7=5 për qëndrim pas 01.03.18.


 • Lokacioni:
  Bansko, Bullgaria
 • Yjet:
 • Tipi i shërbimit:
  Akomodim

Skijimet 2017/18 Bullgari

APART HOTEL BELMONT 3* - Bansko
www.belmontbansko.com


Çmimet janë për Apartment, për natë, shërbimi VA (vetëm akomodim)

LLOJI I APARTMENTIT / PERIUDHAT01.12-27.12;
04.01-15.04
28.12.17-
-03.01.18
APARTMENT NJËDHOMËSH / VA46100
SGL46100
APP 1ADL-1CHD48103
APP 1ADL+2CHD53107
APP 1ADL+3CHD
56110
APP 2ADL
48103
APP 2ADL+1CHD
53107
APP 2ADL+2CHD
56110
APP 3ADL
53107
APP 3ADL+1CHD
56110
APP 4ADL
56110
APARTMENT DYDHOMËSH / VA62123
SGL62123
APP 1ADL+1CHD
65126
APP 1ADL+2CHD
69130
APP 1ADL+3CHD
72133
APP 1ADL+4CHD
76136
APP 1ADL+5CHD
79140
APP 2ADL
65126
APP 2ADL+1CHD
69130
APP 2ADL+2CHD
72133
APP 2ADL+3CHD
76136
APP 2ADL+4CHD
79140
APP 3ADL
69130
APP 3ADL+1CHD
72133
APP 3ADL+2CHD
76136
APP 3ADL+3CHD
79140
APP 4ADL
72133
APP 4ADL+1CHD
76136
APP 4ADL+2CHD
79140
APP 5ADL
76136
APP 5ADL+1CHD
79140
APP 6ADL
79140

FËMIJËT: 6-12 vjeç
Çmimet janë në EURO

Në çmim përfshihen: pishina e brendshme, sauna, banjo me avull, interneti në zonat publike dhe transferi deri te gondolla dhe anasjelltas.

Mund të krijoni edhe shërbimin me ushqim. Shiko çmimet më poshtë.

Pagesat shtesë:
- BB catering, €3 i rrituri, €3 fëmiu 6-12 vjeç,
- Mëngjesi, €4.50 i rrituri, €2.50 fëmiu 6-12 vjeç,
- Gjysëmpansioni (mëngjes+darkë), €13.50 i rrituri, €7 fëmiu 6-12 vjeç,
- Darka e Krishtlindjes: €22 i rrituri, €11 fëmiu 6-12 vjeç,
- Gala darka e Vitit të Ri: €42 i rrituri, €21 fëmiu 6-12 vjeç.