038 222 232

Kërko Listo Hotelet

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Numri i yjeve:
 • Cmimi:
  • Numri i yjeve:
  • Cmimi:
  Kerko

Skijime

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Cmimi:
 • Kerko
Regjistrohu për oferta speciale.
+
EARLYBOOKING Skijimet 2017/18 Bullgari
Hoteli Vendi Afati Zbritja
Premier Luxury 5* Bansko 30.11 10%
Belvedere 4* Bansko 30.11 10%
Gardenia 4* Bansko 30.11 10%
Astera Bansko 4* Bansko 30.11 10%
Hotel Perun 4* Bansko 30.11 5%
Casa Karina 4* Bansko 01.12 20%
Zara Hotel 4* Bansko 30.11 10%
Hotel Flora 4* Borovec 30.11 10%
Hotel Samokov 4* Borovec 30.11 10%
Hotel Iceberg 4* Borovec 30.11 10%
Moura Hotel 3* Borovec 30.11 10%
All IN ONE PACK - Bansko
Hoteli Shërbimi 7 Netë 4 Netë
Hotel Strazhite 4+* HB 450€ 272€
Hotel Pirin 4* HB 360€ 222€
Hotel Mura 3* BB 272€ 171€
BANSKO
Hoteli Dhoma Netë Çmimi
Belmont 3* APP4+2 1 €79
Grand Montana 3* APP4+2 1 €89
BOROVEC
Hoteli Shërbimi 7 Netë 4 Netë
Hotel Rila 4* HB 369€ 215€
Hotel Iceberg 4* HB 206€ 118€
Hotel Ela 3* BB 231€ 132€
Transport i rregullt sezonal
Regjioni te rriturit 2-12 vjec
Bansko 35€ 25€
Borovec 40€ 30€

Costa Luminosa


ÇMIMI PËRFSHINË:
- Lundrimi me anije
- akomodimi në kabinën e përzgjedhur gjatë lundrimit me anije (banjo/WC, klimatizimi, sefi, feni, TV)
- pansion i plotë i zgjeruar (darka, ushqim i lehtë i mesnatës, mëngjesi, dreka, ushqim i lehtë)
- darka solemne me dollinë e kapitenit
- animacion gjithëditorë
- program argëtues i mbrëmjes në sallonet dhe baret me muzikë live
- shfrytëzimi i hapësirave dhe pajisjeve të anijes (shfrytëzimi i bibliotekës, qendrës së fitnesit, pishinës, shtretërve për relaks, saunës, peshkirëve,...)
- shfaqjeve në teatër
- biletat hyrëse në kazino, klube të natës,... 
- aktivitete sportive (aerobic, stretching, bodydancing dhe aktivitete të ngjashme nën asistencën e instruktorit në sallë,...)
- aktivitete ditore (lojëra, gjuetia në thesarin e humbur, kuize, turne, karaoke, kurse vallëzimi, argëtime tematike dhe të ngjashme)

ÇMIMI NUK PËRFSHINË:
- bakshishet
- pijet në anije (përveq nga një pije për drekë dhe darkë)
- ekskurzionet në tokë (përveq ekskurzioneve të cekura paraprakisht të cilat hyjnë në çmimin e ofertës filllestare***)
- trajtimet në Wellness qendrën dhe sallonin e kozmetikës, trajnimet personale me trajnerin e fitnesit
- shërbimet e personelit mjeksorë
- Costa sigurimi

 • Destinacionet:
  Kroaci - Itali - Greqi - Mali i Zi
 • Emri Anijes:
  Costa Luminosa
 • Çmimi:
  prej 389 €
 • Tipi i shërbimit:
  All Inclusive