038 222 232

Kërko Listo Hotelet

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Numri i yjeve:
 • Cmimi:
  • Numri i yjeve:
  • Cmimi:
  Kerko

Skijime

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Cmimi:
 • Kerko
Regjistrohu për oferta speciale.


+
.
Aranzhmani Nisja Kohëzgjatja Çmimi
Shoping ne Selanik 03.10.14 3 ditë 89 €
Janinë-Prevezë-Pargë 23.10.14 4ditë 230€
Vjeshtë në Dubai 23.10.14 5ditë 570€
Vikend në Stamboll 26.09.14 3ditë 249€
.
Hoteli Qyteti Ditët Çmimi
Santa Ottoman Stamboll 3 ditë 285€
Taxim Town Hotel Stamboll 3 ditë 288€
Winchester Grand Hotel Dubai 5 ditë 599€
Winchester Deluxe Hotel Dubai 5 ditë 599€
.
Hoteli Vendi Netë Çmimi
Hotel Sandanski Sandanski 1 natë 25€
Hotel Medite Sandanski 1 natë 19€
Hotel Park Pirin Sandanski 1 natë 29€

Janinë-Prevezë-Artë-Pargë-Sivotë-Gumenicë

Në një kohë shumë të përshtatshme pranverore, keni mundësinë të bëni një udhëtim vërtetë të paharruar. Një vend shumë i bukur turistik dhe me një histori shumë të pasur në të gjitha periudhat e saj.

Rezervo deri më 10/09/2014, fito 15 € zbritje

 • Destinacioni:
  Janinë-Prevezë-Artë-Pargë-Sivotë-Gumenicë
 • Tipi i udhëtimit:
  Autobus
 • Kohezgjatja:
  4 ditë - 3 netë
 • Çmimi:
  230 €
 • Data e nisjes:
  23.10.2014

Dita 1

23/10/2014, PRISHTINË - JANINË
Nisja nga parkingu i Qendrës së Rinisë dhe Sporteve, në ora 05:00 me autobus / minibus, për të vazhduar rrugën për në Janinë. Rrugës pauza për kafe apo edhe për mëngjes. Arritja në Janinë rreth orës 15.00. Akomodimi në hotel. Vajtje me anije në ishullin e Shën Pandelemanit për drekim në një tavernë tradicionale greke me produkte deti. Në këtë ishull është vrarë Ali Pashë Tepelena, ku ishte fshehur prej forcave otomane. Pas drekës kthimi në qytet dhe vizitë kalasë së Ali Pashë Tepelenës, konaqet e Ali Pashës në lithorica (prej guri), xhamia e Asllan Pashës, ndërtesën e gjimnazit Zosimea (1829 - 1929), ku janë shkolluar vllezërit Frashëri, Konstantin Kristoforidhi, Ismajl Qemali (nxënësi i parë mysliman në këtë shkollë), etj. Kohë e lirë për shëtitje individuale dhe shoping. Fjetje. 

Dita 2

24/10/2014, JANINË-ARTË-PREVEZË
Mëngjesi në hotel. Paradite një përjetim i shkurtër i qytetit dhe ndonjë vizitë. Vizitë dyqaneve të argjendit (argjendi i njohur i Janinës) si dhe ngrënja e ndonjë bakllave (bakllavat më të njohura në Greqi). Në ora 11.30 lëshuarja e hotelit dhe nisje për në Prevezë. Në kilometrin e 5-të, vizitë vendit arkeologjik-qyteti i vjetër Dodona, i shekullit të VII-të para erës sonë - gjurmët e civilizimit Pellazgë. Ndalje për një vizitë 2 orëshe qytetit të Artës. Vizitë urës me tri harqe, nga fillimi i shekullit XIII, të erës sonë, për cilën edhe Ismail Kadare e shkruan romanin  e tij të njohur "Ura me tri harqe". Arritja në Prevezë rreth orës 17.30. Akomodimi në hotel, pas një relaksimi gjysëm orësh dalje për një vizitë qytetit të bukur të Prevezës. Mbrëmje e lirë për shëtitje individuale ose shkuarje në ndonjë tavernë tradicinale për një darkë të përbashkët. Fjetje.

Dita 3

25/10/2014, PREVEZË-PARGË-SIVOTË-GUMENICË

Mëngjesi në hotel. Lëshuarja e hotelit, vazhdimi i rrugës në drejtim te Parges. Rruges ndalje ne brigjet e detit per fotografime, një ndalje në Kanellaki. Ndalje në qytetin e bukur të Pargës (vendlindja e Ibrahim Pashës - personazhi nga seria Sulltani Madhështor), vizitë kështjellës së Ali Pashës e cila daton që nga koha e Venedikut. Vazhdimi rrugës bregdetare në drejtim të Gumenicës. Ndalesë për një pushim në Sivotë, një vend shumë i bukur dhe i veqant ku keni mundësi për të pirë ndonje pije apo edhe drekim. Nisja për në qytetin e Gumenicës, arritja në orët e vonshme të pas ditës. Akomodimi në hotel. Kohë e lirë për shëtitje individuale. Fjetje. 

Dita 4

26/10/2014, GUMENICË-KATUNDE TRADICINALE NË RRETHINË-PRISHTINË
Mëngjesi në hotel. Lëshuarja e hotelit dhe nisje për kthim në Prishtinë, rrugës mundësia e vizitës së disa katundeve tradicionale. Gjthashtu ndalje për vizitë teatrit të njohur antik Dodona (hyrja është me pagesë e cila nuk është e përfshirë në cmim). Pas kësaj vizite vazhdimi i rrugës në drejtim të kalimit kufitar Evzoni, ku do bëjmë një pauzë 45 minuta në FREE SHOP për shoping. Arritja në Prishtinë rreth orës 22.00. 

Përfundimi i programit.

Krahas këtij programi vlejnë Kushtet e Përgjithshme të Udhëtimit të agjensionit turistik Veneta Travel

Ju lutemi që me vëmendje t'i lexoni Kushtet e Përgjithshme të Udhëtimit, sepse me vërtetimin e rezervimit obligoheni të veproni në kuadër të tyre.

http://www.veneta-travel.com/kushtet-e-pergjithshme/

Për detaje tjera të ofertës, kliko sipër në "INFO SHTESË"!

Rezervo Tani