038 222 232

Kërko Listo Hotelet

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Numri i yjeve:
 • Cmimi:
  • Numri i yjeve:
  • Cmimi:
  Kerko

Skijime

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Cmimi:
 • Kerko
Regjistrohu për oferta speciale.
+
FLUTURIM + TRANSFER + HOTEL
Hoteli Shërbimi Netët Çmimi
Muskara Cave Hotel BB 3 €259
Tourist Hotel Goreme 4* HB 3 €270
Suhan Hotel Avanos 5* HB 3 €280
OFERTA INDIVIDUALE
Hoteli Netët Data Çmimi
Fortune Pearl Hotel 3* BB 4 22.03 425€
Al Jawara Gardens 4* BB 4 22.03 440€
Coral Hotel Al Basha 5* BB 4 22.03 530€

Shopping në Selanik

SHOPPING NË SELANIK

Nisje më cdo te Premte dhe te Diele, në 05:00 h
Çmimi €35 për person

Programi: vizitë qendrave komercijale COSMOS MEDITERRANEAN dhe IKEA, qendrës së qytetit.

Për rezervime dhe informata: 038 222 232, 221 220, 044/049 141 282, info@veneta-travel.com
Organizator Veneta Travel - Prishtinë, Rr. Garibaldi 59 (përballë garazhave të hotelit Grand Prishtina).

 • Destinacioni:
  Pristina - Thessaloniki - Pristina
 • Tipi i udhëtimit:
  Autobus
 • Kohezgjatja:
  1 ditë - netë
 • Çmimi:
  35 €
 • Data e nisjes:
  02.03.2018