038 222 232

Kërko Listo Hotelet

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Numri i yjeve:
 • Cmimi:
  • Numri i yjeve:
  • Cmimi:
  Kerko

Skijime

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Cmimi:
 • Kerko
Regjistrohu për oferta speciale.
+
CAPPADOCIA
Hoteli Shërbimi Netë Çmimi
Muskara Cave Hotel BB 3 prej €259
Tourist Hotel Goreme 4* HB 3 prej €270
Suhan Hotel Avanos 5* HB 3 prej €280

AGRA Gornja Radgona

Panairi ndërkombëtar i bujqësisë dhe ushqimit

3ditë/2netë me autobus 195€
Nisja 23.08.15 në ora 19:00 nga parkingu përballë RTV21 • Destinacioni:
  Gornja Radgona
 • Tipi i udhëtimit:
  Autobus
 • Kohezgjatja:
  3 ditë - 2 netë
 • Çmimi:
  195 €
 • Data e nisjes:
  23.08.2015

Dita 1, 2 Prishtinë - Gornja Radgona

Vozitje gjatë natës dhe ditës nëpër Serbi dhe Kroaci me ndalesa të vogla. Arritja në Gornja Radgona në orët e mëngjesit. Akomodimi në hotel. Pushim i shkurtër, shkuarja në panair. Mbas përfundimit të programit të panairit kthim në hotel. Fjetje.

Dita 3, Gornja Radgona

Mëngjesi. Paradite programi i panairit. Në orët e pasditës ka mundësi të organizohet vizitë fermës bujqësore (varet nga udhëtarët). Kthimi në hotel. Fjetje.


Dita 4, Gornja Radgona - Graz 

Mëngjesi. Paradite programi i panairit. Në orët e pasditës shkuarja në Graz. Vizitë qytetit të Grazit. Kthimi për në Prishtinë rreth orës 19:00. Vozitje gjatë natës.

Dita 5, Prishtinë

Arritja në Prishtinë në ora 12:00

Për detaje tjera klikoni sipër në INFO SHTESË

Rezervo Tani