038 222 232

Kërko Listo Hotelet

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Numri i yjeve:
 • Cmimi:
  • Numri i yjeve:
  • Cmimi:
  Kerko

Skijime

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Cmimi:
 • Kerko
Regjistrohu për oferta speciale.
+
Antalya
Hoteli Regjioni Netë Çmimi
Amara Premier Palace 5* UAI Kemer 7 499€
Bellis Deluxe 5* UAI Belek 7 579€
Royal Taj Mahal 5* UAI Side 7 560€
Royal Seginus 5* UAI Lara 7 619€
Sea Planet 5* AI+ Side 7 460€
The Lumos Deluxe 5* UAI Alanya 7 409€
Michell Hotel 5* AI Alanya 7 359€
Orange County 5* UAI Kemer 7 519€
Kirman Belazur 5* UAI Belek 7 529€
Royal Alhambra 5* UAI Side 7 539€
Qipro Veriore
Hoteli Regjioni Netë Çmimi
Malpas Hotel 5* AI Kyrenia 7 545€
Acapulco Resort 5* AI Kyrenia 7 575€
Salamis Bay Conti 5* AI Famagusta 7 755€
Noah's Ark Hotel 5* AI Kyrenia 7 935€
Long Beach Resort 3* HB Famagusta 7 1190€
Merit Royal Hotel 5* AI Kyrenia 7 1635€
Hurgada
Hoteli Shërbimi Netë Çmimi
Triton Empire 3* AI 6 445€
Triton Empire Beach 3* AI 6 455€
Sunny Days El Palacio 4* AI 6 495€
Mirage Bay Resort - Lilly 4* AI 6 535€
Hawai Le Jardin 5* AI 6 515€
Serenity Makadi Beach 5* AI 6 555€
Movenpick Soma Bay 5* AI 6 570€
Caribbean Soma Bay 5* AI 6 595€
Tropitel Sahl Hasheesh 5* AI 6 615€
Steigenberger Al Dau 5* AI 6 745€
Bullgaria
Hoteli Shërbimi Netë Çmimi
Hotel Deva 3* AI 7 109€
Hotel Chaika Beach 4* AI 7 229€
Hotel Victoria Palace 5* AI 7 329€

Orari vjetor

 • Destinacioni:

Pershkrimi i Hotelit

PANAIRET 2015

JANAR
16-25.01.2015. Berlin Green Week - Panairi botërorë i ushqimit, bujqësisë dhe hortikulturës - Berlin

17-21.01.2015. SIGEP - Panairi ndërkombëtar i ëmbëltoreve dhe furrave - Rimini

29.01.-01.02.2015. AGRO EUROASIA - Panairi ndërkombëtar i bujqësisë - Stamboll (i shtyrë për vitin 2016)

29.01.-01.02.2015. ZOOTECHNIA - Panairi ndërkombëtar i bujqësisë - Selanik 


SHKURT
20-26.02.2015. SIA/SIMA - Panairet ndërkombëtare të bujqësisë - Paris

01.02.-04.02.2015. ISM - Panairi ndërkombëtar i ëmbëltoreve - Keln

03.02.-06.02.2015. AgroFarm Rusia - Panairi ndërkombëtar i blegtorisë - Moskvë

03.02.-06.02.2015. AQUA-THERM/World of Water & Spa - Panairi ndërkombëtar i ujësjellësit, nxemjes dhe klimatizimit - Moskvë

03.02.-06.02.2015. World of concrete - Panairi ndërkombëtar i makinave të ndërtimtarisë - Las Vegas

04.02.-06.02.2015. FRUITLOGISTICA - Panairi ndërkombëtar i ushqimit - Berlin

04.02.-06.02.2015. GDS - Panairi i këpucëve - Dusseldorf 

08.02.-12.02.2015. GULFOOD - Ekspozita më e madhe ndërkombëtare e ushqimit dhe gastronomisë - Dubai

10.02.-13.02.2015. PRODEXPO - Panairi ndërkombëtar i ushqimit - Moskvë

12.02.-15.02.2015. BAUEN & ENERGIE - Panairi ndërkombëtar i ndërtimtarisë dhe klimatizimit - Vienë

15.02.-18.02.2015. MIPEL - Ekspozita ndërkombëtare e lëkurës - Milano

15.02.-18.02.2015. MICAM - Panairi i këpucëve - Milano

20.02.-23.02.2015. INHORGENTA MUNICH - Panairi ndërkombëtar i argjendarëve dhe orëtarëve - Minhen

20.02.-22.02.2015. GOLFTAGE - Ditët e golfit - Minhen

21.02.-01.03.2015. SIAL - Panairi ndërkombëtar i bujqësisë - Paris

22.02.-26.02.2015. SIMA - Panairi ndërkombëtar i blegtorisë - Paris

24.02.-27.02.2015. CPM - Collection Premiere Moscow - Panairi ndërkombëtar i modës - Moskvë

25.02.-27.02.2015. LINEAPELLE - Panairi ndërkombëtar i lëkurës - Bolonja

26.02.-27.02.2015. SALES MARKETING MESSE - Minhen


MARS
28.02.-02.03.2015. MIDO - Panairi ndërkombëtar i optikës dhe oftamologjisë - Milano

04.03.-08.03.2015. VINARIA - Panairi ndërkombëtar i verërave - Plovdiv

20.03.-23.03.2015. COSMOPROF Worldwide Bologna - Ekspozita e parfymeve dhe kozmetikës - Bolonja

11.03.-17.03.2015. IHM - INTERNATIONALE HANDWERKSMESSE - Panairi ndërkombëtar i zejeve dhe ekonomisë së vogël - Minhen

10.03.-14.03.2015. ISH - Panairi botërorë i nxemjes dhe klimatizimit - Frankfurt

12.03.-14.03.2015. LASER OPTICS - Panairi profesional ndërkombëtar dhe kongresi i optikës - Berlin

15.03.-17.03.2015. ProWein - Panairi ndërkombëtar i verërave - Dusseldorf

16.03.-20.03.2015. CEBIT - Panairi botërorë i informatikës dhe telekomunikacionit - Hanover

22.03.-25.03.2015. VINITALY/SOL/Enolitech - Panairi ndërkombëtar i verërave dhe prodhimi i vajërave të ullirit - Veronë

24.03.-27.03.2015. INTERNET WORLD - Zbatimi i teknologjisë së internetit në tregëti - Minhen

24.03.-27.03.2015. WASSER BERLIN - Panairi ndërkombëtar i ujit dhe mbetjeve të ujit - Berlin


PRILL
07.04.-11.04.2015. HUNGAROTHERM - Panairi ndërkombëtar i nxemjes dhe klimatizimit - Budapest

09.04.-12.04.2015. FIBO - Ekspozita ndërkombëtare e fitnesit dhe pajisjeve të fitnesit - Keln

09.04.-12.04.2015. Automechanika Istanbul - Panairi ndërkombëtar për automekanik - Stamboll

13.04.-17.04.2015. HANNOVER MESSE - Panairi botërorë i industrisë - Hannover

13.04.-15.04.2015. USETEC (ish RESALE) - Panairi më i madh i makinerisë dhe pajisjeve të përdorura - Karlsruhe

14.04.-19.04.2015. SALONE INTERNAZIONALE DEL MOBILE - Ekspozita Ndërkombëtare e Mobiljeve - Milano

15.04.-19.04.2015. CONSTRUMA - Panairi ndërkombëtar i ndërtimtarisë - Budapest

23.04.-26.04.2015. AGRA - Panairi ndërkombëtar i bujqësisë - Lajpcig
   

MAJ
04.05.-07.05.2015. Techtextil - Panairi ndërkombëtar i tekstilit dhe shtofnave - Frankfurt

05.05.-07.05.2015. STM Hybrid Packaging - Panairi ndërkombëtar i elekronikës dhe mikroteknikës sistemike - Nyrnberg

05.05.-08.05.2015. INTERZUM - Panairi ndërkombëtar i furnizuesve në industrinë e mobiljeve - Keln

08.05.-11.05.2015. CHIBIDUE - Panairi ndërkombëtar i gallanterisë në - Milano

12.05.-15.05.2015. Aqua-thern Kiev - Panairi ndërkombëtar i nxemjes dhe klimatizimit - Kiev

12.05.-15.05.2015. SVIAZ/Expo Comm Moscow - Panairi ndërkombëtar i informatikës dhe telekomunikacionit - Moskvë

19.05.-23.05.2015. IPAC IMA - Panairi ndërkombëtar i paketimit - Milano

19.05.-21.05.2015. PCIM Europe - Panairi ndërkombëtar i teknikës igjinjerike dhe burimeve të ripërtritshme të energjisë - Nyrnberg

20.05.-26.05.2015. Panairi Novosadas i bujqësisë - Novi Sad

20.05.-24.05.2015. AUTOPROMOTEC - Panairi ndërkombëtar i industrisë së automobilëve - Bolonja

25.05.-29.05.2015 METALLOOBRABOTKA - Panairi ndërkombëtar i industrisë së metaleve - Moskvë


QERSHOR  
03.06.-07.06.2015 CTT - Panairi ndërkombëtar i ndërtimtarisë - Moskvë

08.06.-11.06.2015 ELEKTRO - Panairi ndërkombëtar i elektronikës - Moskvë

10.06.-12.06.2015 Intersolar Europe - Panairi më i madh i energjisë solare në botë - Minhen

14.06.-16.06.2015 VIEVINUM - Panairi ndërkombëtar i verërave - Vienë

20.06.-25.06.2015 LASER World of PHOTONICS - Panairi botëror i teknologjisë laserike - Minhen


KORRIK  
16.07.-22.07.2015 Inter-Jewellery - Panairi ndërkombëtar i argjendarisë - Soqi


GUSHT 
05.-09.08.2015 GAMESCOM - Panairi më i madh ndërkombëtar i lojërave dhe argëtimeve interaktive - Keln

17.08.-20.08.2015 FARMER EXPO - Panairi ndërkombëtar i bujqësisë dhe ushqimit - Debrecen

22.08.-27.08.2015 AGRA - Panairi ndërkombëtar i bujqësisë dhe ushqimit - Gornja Radgona

25.08-26.08.2015 SuisseEMEX - Panairi i ekspertëve të marketingut komunikativ - Zurich

29.08-30.08.2015 Hair & Beauty - Panairi ndërkombëtar i frizerve - Frankfurt


SHTATOR
03.09.-05.09.2015 GREEN IS LIFE - Varshavë

03.09.-06.09.2015 IPACK - Panairi ndërkombëtar i paketimit - Stamboll 

09.09.-14.09.2015 MOS - Panairi ndërkombëtar i zejeve dhe ekonomisë së vogël - Celje

14.09.-17.09.2015 World Food Moscow - Ekspozita profesionale e ushqimit dhe pijeve - Moskvë

23.09.-25.09.2015 Heimtextil Russia - Panairi ndërkombëtar i tekstilit shtëpiak dhe parketeve - Moskvë

17.09.-27.09.2015 IAA PKW - Panairi ndërkombëtar i automjeteve komercijale - Frankfurt

29.09.-01.10.2015 FachPack Panairi ndërkombëtar i paketimeve - Nyrnberg

30.09.-03.10.2015 EXPOPHARM - Panairi profesional ndërkombëtar i industrisë farmaceutike - Dusseldorf


TETOR
05.10.-07.10.2015 EXPO REAL - Panairi lider për inestime në patundshmëri - Minhen 

06.10.-09.10.2015 Inter airport Europe - Panairi profesional për aeroporte - Minhen

08.10.-10.10.2015 ALUEXPO - Panairi ndërkombëtar për aluminin - Stamboll

10.10.-14.10.2015 INTERMOB - Panairi profesional i komponenteve dhe prodhimeve mobilerike në industrinë e mobiljeve - Stamboll

12.10.-16.10.2015 AGROPRODMASH - Panairi ndërkombëtar i ushqimit dhe paketimit në industrine ushqimore - Moskvë

08.10.-12.10.2015 Frankfurter Buchmesse - Panairi lider i librit - Frankfurt

20.10.-22.10.2015 eCarTec / MATERIALICA - Panairi lider i aplikimt të materijaleve - Minhen

27.10.-30.10.2015 Aquanale/FSB - Panairi i planifikimit te saunave dhe pishinave me pajisjet sportive - Keln

27.10.-29.10.2015 DKM - Panairi lider i financave dhe sigurimeve - Dortmund

27.10.-30.10.2015 A + A Panairi ndërkombëtar i mbrojtjes në punë me kongresin - Dusseldorf

29.10.-30.10.2015 VISCOM - Panairi ndërkombëtar për komunikimin vizuel dhe dizajn - Frankfurt 


NENTOR
02.11.-06.11.2015 BATIMAT Panairi i ndërtimtarisë dhe rregullimit të brendshëm - Moskvë

03.11.-06.11.2015 INTERLIGHT MOSCOW powered by Light+Building - Panairi ndërkombëtar i ndricimit dekorativ - Moskvë

03.11.-06.11.2015 AQUATECH - Panairi botërorë i teknologjisë së ujit - Amsterdam

10.11.-14,11,2015 AGRITECHNICA - Panairi ndërkombëtar i makinave bujqësore - Hanover

10.11.-13.11.2015 Productronica - Panairi ndërkombëtar i industrisë elektronike - Minhen

16.11.-19.11.2015 MEDICA - Panairi botërorë i medicines - Dusseldorf

19.11.-21.11.2015 FUNERAIRE - Panairi profesional ndërkombëtar i pajisjeve funerale - Paris

26.11.-30.11.2015 HEIM+HANDWERK - Panairi i zejeve dhe rregullimit të banesave - Minhen


DHJETOR 
30.11.-03.12.2015 MIG - Panairi ndërkombëtar për prodhimin e slladoledeve - Longarone

02.12.-05.12.2015 HEALTH EXPO - Panairi ndërkombëtar i pajisjeve medicinale - Stamboll 


KONGRESET 2015

19.02.-21.02.2015 COPD - Pullmologjia, Valensia

04.03.-08.03.2015 ECR - Radiologjia, Vienë

20.03.-24.03.2015 EAU - Urologjia, Vienë

21.03.-23.03.2015 INAC - Neonatologjia, Makaresh - Maroko

25.03.-27.03.2015. EAHP - Farmaceutet spitalor, Hamburg

26.03.-29.03.2015. WCO/IOF/ESCEO - Ortopedija, Osteoporoza, Osteoartritis, Smundjet e muskujve - Milano

28.03.-31.03.2015. EPA - Psikiatria, Vienë

15.04.-18.04.2015. ELCC - Onkologjia e mushkërive, Gjenevë

15.04.-18.04.2015. WONCA WORLD RURAL - Mjekësia Rurale, Dubrovnik

16.04.-19.04.2015. COPEDIA - Pedijatria/Kontradiktat, Budapest

17.04.-20.04.2015. CIPD - Psikopatologjia, Barcelonë,

17.04.-19.04.2015. ESO - Neurologjia / Goditje, Gllasgov

24.04.-25.04.2015. EIKCS - Tumori i Veshkëve, Lion
 
08.05.-09.05.2015 EUROHEARTCARE - Kardiologjia, Dubrovnik

13.05.-15.05.2015 ESC - Neurologjia, Vienë

14.05.-16.05.2015 EUROPREVENT - Shëndeti i përgjithëshëm kardiovaskular, Lisbonë

16.05.-20.05.2015 ECE - Endokrinologjia, Dablin

20.05.-22.05.2015 COPOC - Kontradiktat në kujdesin primar dhe ambulantiv, Tel Aviv

23.05.-26.05.2015 HEART FAILURE - Dobësitë akute të zemrës, Sevilë

27.05.-29.05.2015 EFORT - Ortopedija, Pragë

30.05.-02.05.2015 ESA - Anestezia, Berlin

06.06.-09.06.2015 SOE - Oftalmologjia, Vienë

06.06.-10.06.2015 EAACI - Alergologjia dhe Imunologjia klinike, Barcelonë

10.06.-13.06.2015 EULAR - Reumatologjia, Romë

11.06.-14.06.2015 EHA - Hematologjia, Vienë

12.06.-15.06.2015 ESH - Kardiologjia / Hipertenzija, Milano

14.06.-17.06.2015 ESHRE Mjekësia reproduktive, Lisbonë  

20.06.-23.06.2015 EAN - Neurologjia, Berlin

21.06.-25.06.2015 EUROMEDLAB - Kimia klinike, Medicina Lab., Paris

24.06.-27.06.2015 WPA - Psikiatria, Bukuresht

29.08.-02.09.2015 ECNP - Neuropsikofarmakologjia, Amsterdam

29.08.-02.09.2015 ESC - Kardiologjia, Londër

05.09.-09.09.2015 ECP - Patologjia, Beograd

05.09.-09.09.2015 ESCRS - Oftamologjia / Kirurget, Barcelonë

11.09.-14.09.2015 EURETINA - Oftalmologjia / Specijalistët e retinës, Londër

14.09.-18.09.2015 EASD - Diabeti, Stokholm

20.09.-23.09.2015 Kongresi Evropian i CITOLOGJISE, Milano

22.09.-25.09.2015 FDI - Stomatologjia, Bangkok - Tajlandë

25.09.-29.09.2015 ECCO/ESMO- Mjekësia Onkologjia, Vienë

26.09.-30.09.2015 ERS - Pulmologjia, Amsterdam

26.09.-30.09.2015 CIRSE - Radiologjia Intervenuese Kardiovaskulare, Lisbonë

27.09.-30.09.2015 WFO - Stomatologjia, Londër

29.09.-03.10.2015 FIP - Farmacija, Dusseldorf

03.10.-07.10.2015 ESCIM - Kujdesi Intenziv, Berlin

07.10.-10.10.2015 ESGE - Endoskopia Gjinekologjike, Budapest

07.10.-11.10.2015 EADV - Dermatologjia, Kopenhagë

11.10.-14.10.2015 ISUOG - Ultrazeri në Gjinekologji dhe Akusheri, Montreal - Kanadë

11.10.-14.10.2015 SIU Urologjia, Melburn - Australi

14.10.-16.10.2015 EFIM Mjekësia Interne, Moskvë

17.10.-19.10.2015 ACC - Kardiologjia Akute, Vienë

22.10.-25.10.2015 WONCA - Mjekësia Familjare, Stamboll

24.10.-27.10.2015 ESGO - Onkologjia Gjinekologjike, Nicë

24.10.-28.10.2015 UEGWeek - Gastroenterologjia, Barcelonë

 
Rezervo Tani