038 222 232

Kërko Listo Hotelet

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Numri i yjeve:
 • Cmimi:
  • Numri i yjeve:
  • Cmimi:
  Kerko

Skijime

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Cmimi:
 • Kerko
Regjistrohu për oferta speciale.
+
CAPPADOCIA
Hoteli Shërbimi Netë Çmimi
Muskara Cave Hotel BB 3 prej €259
Tourist Hotel Goreme 4* HB 3 prej €270
Suhan Hotel Avanos 5* HB 3 prej €280

Vikend në Ohër

Akomodimi:

Hotel Tino 4*

 • Destinacioni:
  Ohër - Shën Naum - Strugë
 • Tipi i udhëtimit:
  Autobus
 • Kohezgjatja:
  2 ditë - 1 netë
 • Çmimi:
  39 €
 • Data e nisjes:
  14.10.2017

Dita 1

E Shtune, Nisja në mëngjes në ora 07:00 me minibus, nga parkingu i Qendrës së Rinisë dhe Sporteve. Vazhdimi i rrugës drejt Maqedonisë përmes kalimit kufitar Hani i Elezit. Në hyrje të Maqedonisë pauzë për kafe/mëngjes. Arritja në Ohër rreth orës 11:30. Akomodimi në hotel dhe pasdite e lirë. Fjetje.

Dita 2

E Diele, Mëngjesi në hotel. Paradite e lirë. Në ora 10:00 lëshuarja e hotelit dhe nisje për në Shën Naum. Vizitë Shën Naumit rreth dy orë dhe vazhdimi i rrugës për në Strugë. Shëtitje në Strugë rreth 2 orë dhe kthimi për në Prishtinë në ora 16:00. Rrugës një pauzë për kafe/drekim. Arritja në Prishtinë rreth orës 22:00. Përfundimi i programit.


Numri minimal për realizimin e udhëtimit 15 persona.

Rezervo Tani