038 222 232

Kërko Listo Hotelet

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Numri i yjeve:
 • Cmimi:
  • Numri i yjeve:
  • Cmimi:
  Kerko

Skijime

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Cmimi:
 • Kerko
Regjistrohu për oferta speciale.
+
All IN ONE PACK - Bansko
Hoteli Shërbimi 7 Netë 4 Netë
Hotel Strazhite 4+* HB 512€ 315€
Hotel Pirin 4* HB 415€ 259€
Hotel Mura 3* BB 315€ 199€
BANSKO
Hoteli Dhoma Netë Çmimi
Belmont 3* APP4+2 1 €79
Grand Montana 3* APP4+2 1 €89
BOROVEC
Hoteli Shërbimi 7 Netë 4 Netë
Hotel Rila 4* HB 369€ 215€
Hotel Iceberg 4* HB 206€ 118€
Hotel Ela 3* BB 231€ 132€
Transport i rregullt sezonal
Regjioni te rriturit 2-12 vjec
Bansko 35€ 25€
Borovec 40€ 30€

Sandanski Hotel & SPA


 • Destinacioni:
  Sandanski
 • Kohezgjatja:
  1 ditë - 1 netë
 • Çmimi:
  prej 34 €

Pershkrimi i Hotelit

Pushoni në banjën e njohur të Sandanskit, në hotelin kryesor Sandanski Hotel & Spa. Këtu poashtu mund të keni tretmane të ndryshme mjeksore të cilat janë mjaft të efektshme duke e marr parasysh ujin mineral dhe ajrin e pastër dhe të veçant të Sandanskit. 

Në cmimin e poshtëshënuar i cili vlen gjatë ditëve të punës është e përfshirë:

- fjetja me mëngjes.

- pishina e brendshme dhe e jashtme me ujë mineral, 

- pishina termale

- sauna, jacuzzi i jashtëm, banjo me avull, fitness, 

- klubi i fëmijëve, vendlojërash për fëmijë, 

- parking,

- wireless internet 


Rezervo Tani