038 222 232

Kërko Listo Hotelet

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Numri i yjeve:
 • Cmimi:
  • Numri i yjeve:
  • Cmimi:
  Kerko

Skijime

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Cmimi:
 • Kerko
Regjistrohu për oferta speciale.
+
All IN ONE PACK - Bansko
Hoteli Shërbimi 7 Netë 4 Netë
Hotel Strazhite 4+* HB 512€ 315€
Hotel Pirin 4* HB 415€ 259€
Hotel Mura 3* BB 315€ 199€
BANSKO
Hoteli Dhoma Netë Çmimi
Belmont 3* APP4+2 1 €79
Grand Montana 3* APP4+2 1 €89
BOROVEC
Hoteli Shërbimi 7 Netë 4 Netë
Hotel Rila 4* HB 369€ 215€
Hotel Iceberg 4* HB 206€ 118€
Hotel Ela 3* BB 231€ 132€
Transport i rregullt sezonal
Regjioni te rriturit 2-12 vjec
Bansko 35€ 25€
Borovec 40€ 30€

Hotel MAKPETROL

Skijimet 2016/17 Mavrovë

 • Lokacioni:
  Mavrovë, Maqedonia
 • Yjet:
 • Tipi i shërbimit:
  Gjysëm pansion

Hotel Makpetrol 3* - Mavrovë

Hoteli përbëhet nga 40 dhoma dyshe dhe dy suita, parkimi dhe një garderobë të skive. Dhomat janë të pajisura me TV satelitor, telefon, mini bar, banjo dhe ballkon me një pamje të mrekullueshme mbi stazën e skive.


Çmimet janë për person, nga data 01.12.2016 deri 01.04.2017

Akomodim + mëngjesDhoma 1/124 €
Akomodim + mëngjes
Dhoma 1/2
20 €
GjysëmpansionDhoma 1/1
30 €
Gjysëmpansion
Dhoma 1/2
25 €
Akomodim + mëngjes
Apartman28 €
Gjysëmpansion
Apartman35 €

- Në çmim janë përfshira të gjitha taksat
- Fëmijët deri në 6 vjeç GRATIS
- Fëmijët nga 7 - 12 vjeç -50 % zbritje