038 222 232

Kërko Listo Hotelet

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Numri i yjeve:
 • Cmimi:
  • Numri i yjeve:
  • Cmimi:
  Kerko

Skijime

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Cmimi:
 • Kerko
Regjistrohu për oferta speciale.
+
CAPPADOCIA
Hoteli Shërbimi Netë Çmimi
Muskara Cave Hotel BB 3 prej €259
Tourist Hotel Goreme 4* HB 3 prej €270
Suhan Hotel Avanos 5* HB 3 prej €280

Mediterranean Olympus

Pieria - Litochoro, Litohoro

Prej 31.20 €, PP, në Double Room, shërbimi BB.

Early Booking 10% zbritje për rezervim deri më 15/06/13 për qëndrim prej 06/07/13 - 01/08/13 dhe 25/08 deri 08/09/13. 
Kushtet e pagesës: 50% deri më 16/06/13.

Early Booking 10% zbritje për rezervim deri më 15/06/13 për qëndrim prej 02/08/13 - 24/08/13. 
Kushtet e pagesës: 50% deri më 16/06/13.

 • Lokacioni:
  Rivijera Olimpik, Litohoro, Greqi
 • Çmimi:
  31 €
 • Yjet:
 • Tipi i shërbimit:
  Mëngjesi