038 222 232

Kërko Listo Hotelet

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Numri i yjeve:
 • Cmimi:
  • Numri i yjeve:
  • Cmimi:
  Kerko

Skijime

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Cmimi:
 • Kerko
Regjistrohu për oferta speciale.
+
CAPPADOCIA
Hoteli Shërbimi Netë Çmimi
Muskara Cave Hotel BB 3 prej €259
Tourist Hotel Goreme 4* HB 3 prej €270
Suhan Hotel Avanos 5* HB 3 prej €280

Makryammos BungalowsThasos, Makryammos

Distanca nga plazhi:50m

Distanca nga porti :1.5km

Distanca nga qyteti më afërt: 1.5km.

Prej 32.37 €, PP, Double room, shërbimi HB.

Early Booking  20% zbritje për rezervim deri më 31/01/13 për gjithë qëndrimin. 
Kushtet e pagesës: 50% deri më 01/02/13. 
Early Booking  10% zbritje për rezervim prej 01/02/13 - 31/03/13 për gjithë qëndrimin. 
Kushtet e pagesës: 50% deri më 01/04/13. • Lokacioni:
  Thassos, Thassos, Greqi
 • Çmimi:
  32 €
 • Yjet:
 • Tipi i shërbimit:
  Gjysëm pansion

Makryammos Bungalows shtrihet në një siperfaqe prej 30 hekterësh pranë detit, dhe gjendet vetëm 2 km nga porti kryesor i Thasos-it. Prona është një nga bukuritë e rralla natyrore që kanë mbetur të paprekur nga koha.