038 222 232

Kërko Listo Hotelet

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Numri i yjeve:
 • Cmimi:
  • Numri i yjeve:
  • Cmimi:
  Kerko

Skijime

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Cmimi:
 • Kerko
Regjistrohu për oferta speciale.
+
EARLYBOOKING Skijimet 2017/18 Bullgari
Hoteli Vendi Afati Zbritja
Premier Luxury 5* Bansko 30.11 10%
Belvedere 4* Bansko 30.11 10%
Gardenia 4* Bansko 30.11 10%
Astera Bansko 4* Bansko 30.11 10%
Hotel Perun 4* Bansko 30.11 5%
Casa Karina 4* Bansko 01.12 20%
Zara Hotel 4* Bansko 30.11 10%
Hotel Flora 4* Borovec 30.11 10%
Hotel Samokov 4* Borovec 30.11 10%
Hotel Iceberg 4* Borovec 30.11 10%
Moura Hotel 3* Borovec 30.11 10%
All IN ONE PACK - Bansko
Hoteli Shërbimi 7 Netë 4 Netë
Hotel Strazhite 4+* HB 450€ 272€
Hotel Pirin 4* HB 360€ 222€
Hotel Mura 3* BB 272€ 171€
BANSKO
Hoteli Dhoma Netë Çmimi
Belmont 3* APP4+2 1 €79
Grand Montana 3* APP4+2 1 €89
BOROVEC
Hoteli Shërbimi 7 Netë 4 Netë
Hotel Rila 4* HB 369€ 215€
Hotel Iceberg 4* HB 206€ 118€
Hotel Ela 3* BB 231€ 132€
Transport i rregullt sezonal
Regjioni te rriturit 2-12 vjec
Bansko 35€ 25€
Borovec 40€ 30€

Ilio MareThasos, Skala Prinos, Dasillio Prinou, 64010
Distanca nga plazhi
: 20m

Distanca nga porti:  1km

Distanca nga qyteti më i afërt: 800m

Prej 36.52 €, PP, Double Room, shërbimi HB.

Early Booking  15% zbritje për rezervim deri më 15/04/13 për gjithë qëndrimin. 
Kushtet e pagesës: 50% deri më 16/04/13.
Early Booking  10% zbritje për rezervim prej 16/04/13 - 15/05/13 për gjithë qëndrimin. 
Kushtet e pagesës: 50% deri më 16/05/13.  • Lokacioni:
  Thassos, Thassos, Greqi
 • Çmimi:
  36 €
 • Yjet:
 • Tipi i shërbimit:
  Gjysëm pansion

Ilio Mare, eshte një hotel luksoz me 5 yje që gjendet në plazh dhe është një vend i drejtuar për udhëtarë të sofistikuara. Hoteli luksoz ndodhet në plazh me rërë të artë në Dassillio Prinos Scala, i shperblyer me flamur blu, për ujërat kristal të qarta. Në gjelbërimin e pa prishur, hoteli mirëpret mysafirët e saj në mjedis të bukur luksoz dhe ekzotike.