038 222 232

Kërko Listo Hotelet

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Numri i yjeve:
 • Cmimi:
  • Numri i yjeve:
  • Cmimi:
  Kerko

Skijime

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Cmimi:
 • Kerko
Regjistrohu për oferta speciale.
+
CAPPADOCIA
Hoteli Shërbimi Netë Çmimi
Muskara Cave Hotel BB 3 prej €259
Tourist Hotel Goreme 4* HB 3 prej €270
Suhan Hotel Avanos 5* HB 3 prej €280

Lily Ann Village

Sithonia - Nikiti, 63088

Distanca nga plazhi: 500 m

Prej 21.60 €, PP, Double Room, shërbimi HB.

Early Booking 20% zbritje për rezervimet deri më 31/01/13 për gjithë qëndrimin.
Kushtet e pagesës: 50% deri më 13/02/13.

Early Booking 15% zbritje për rezervimet prej 01/02 - 31/03/13 për gjithë qëndrimin.
Kushtet e pagesës: 50% deri më 01/04/13.

Early Booking 10% zbritje për rezervimet 01/04 - 30/04/13 për gjithë qëndrimin.
Kushtet e pagesës: 50% deri më 01/05/13.


 • Lokacioni:
  Chalkidiki, Sithonia , Greqi
 • Çmimi:
  22 €
 • Yjet:
 • Tipi i shërbimit:
  Gjysëm pansion

Lily Ann Hotel është në territorin urban të Nikiti. Ky hotel në Nikiti është një kompleks i katër objekteve tradicionale dhe mbulon të gjitha shërbimet e një hotel me 3 yje në Nikiti Halkidiki. Pushimet tuaja familjare në Halkidiki të Greqisë do të jenë të paharrueshme. Plazhi Nikiti është në afërsi të hotelit tonë, rreth 400 metra. Hoteli ka flamurin blu.