038 222 232

Kërko Listo Hotelet

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Numri i yjeve:
 • Cmimi:
  • Numri i yjeve:
  • Cmimi:
  Kerko

Skijime

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Cmimi:
 • Kerko
Regjistrohu për oferta speciale.
+
CAPPADOCIA
Hoteli Shërbimi Netë Çmimi
Muskara Cave Hotel BB 3 prej €259
Tourist Hotel Goreme 4* HB 3 prej €270
Suhan Hotel Avanos 5* HB 3 prej €280

Olympus Thea

Pieria - Platamonas, Platamonas Pierias, 60065
Distanca nga plazhi: 500m 
Distanca nga  Qyteti:  800m

Prej 21.60 €, PP, Double Room, shërbimi HB.

Early Booking  15% zbritje për rezervim deri më 30/04/13 për gjithë qëndrimin. 
Kushtet e pagesës: 50% deri më 01/05/13.


 • Lokacioni:
  Rivijera Olimpik, Platamonas, Greqi
 • Çmimi:
  21 €
 • Yjet:
 • Tipi i shërbimit:
  Gjysëm pansion

Hotel Olympus Thea  është ndërtuar në Rrugë Kombëtare Selanik-Athinë, afer  Tempit, afer  fshatit bregdetar të Platamon, me një pamje panoramike në detin Egje. Afër plazhit. Përveç hotelit, afër gjendet  Kalaja e kryqtarëve e  njohur si kështjella e Platamon, me një pamje unike në detin Egje dhe zonës përreth, ku ka shumë ngjarje kulturore .