038 222 232

Kërko Listo Hotelet

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Numri i yjeve:
 • Cmimi:
  • Numri i yjeve:
  • Cmimi:
  Kerko

Skijime

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Cmimi:
 • Kerko
Regjistrohu për oferta speciale.
+
EARLYBOOKING Skijimet 2017/18 Bullgari
Hoteli Vendi Afati Zbritja
Premier Luxury 5* Bansko 30.11 10%
Belvedere 4* Bansko 30.11 10%
Gardenia 4* Bansko 30.11 10%
Astera Bansko 4* Bansko 30.11 10%
Hotel Perun 4* Bansko 30.11 5%
Casa Karina 4* Bansko 01.12 20%
Zara Hotel 4* Bansko 30.11 10%
Hotel Flora 4* Borovec 30.11 10%
Hotel Samokov 4* Borovec 30.11 10%
Hotel Iceberg 4* Borovec 30.11 10%
Moura Hotel 3* Borovec 30.11 10%
All IN ONE PACK - Bansko
Hoteli Shërbimi 7 Netë 4 Netë
Hotel Strazhite 4+* HB 450€ 272€
Hotel Pirin 4* HB 360€ 222€
Hotel Mura 3* BB 272€ 171€
BANSKO
Hoteli Dhoma Netë Çmimi
Belmont 3* APP4+2 1 €79
Grand Montana 3* APP4+2 1 €89
BOROVEC
Hoteli Shërbimi 7 Netë 4 Netë
Hotel Rila 4* HB 369€ 215€
Hotel Iceberg 4* HB 206€ 118€
Hotel Ela 3* BB 231€ 132€
Transport i rregullt sezonal
Regjioni te rriturit 2-12 vjec
Bansko 35€ 25€
Borovec 40€ 30€

Dion Palace

Pieria - Litochoro, Gritsa, 60200
Distanca nga plazhi: 5m 
Distanca nga  Qyteti: 8 km

Prej 39.60 €, PP, Double Room, shërbimi HB.

 • Lokacioni:
  Rivijera Olimpik, Litohoro, Greqi
 • Çmimi:
  prej 39 €
 • Yjet:
 • Tipi i shërbimit:
  Gjysëm pansion

Dion Palace është i vendosur në një mjedis magjik në këmbët e Mt. Olimp, pranë Detit dhe vetëm 80 km nga Selaniku në afërsi të vendit të lashtë te Dionit. Rinovuar tërësisht, ku fabula takohet me realitetin. Kombinim i shërbimeve të kualitetit të lartë, profesionalizmin dhe mikpritja e personelit si dhe kopshte të bukura të siguruar pushimet vizitori paharrueshme. Hoteli ka 190dhoma.