038 222 232

Kërko Listo Hotelet

  • Data/Qëndrimi:
    -
  • Shteti:
  • Destinacioni:
  • Numri i yjeve:
  • Cmimi:
    • Numri i yjeve:
    • Cmimi:
    Kerko

Skijime

  • Data/Qëndrimi:
    -
  • Shteti:
  • Destinacioni:
  • Cmimi:
  • Kerko
Regjistrohu për oferta speciale.
+
All IN ONE PACK - Bansko
Hoteli Shërbimi 7 Netë 4 Netë
Hotel Strazhite 4+* HB 512€ 315€
Hotel Pirin 4* HB 415€ 259€
Hotel Mura 3* BB 315€ 199€
BANSKO
Hoteli Dhoma Netë Çmimi
Belmont 3* APP4+2 1 €79
Grand Montana 3* APP4+2 1 €89
BOROVEC
Hoteli Shërbimi 7 Netë 4 Netë
Hotel Rila 4* HB 369€ 215€
Hotel Iceberg 4* HB 206€ 118€
Hotel Ela 3* BB 231€ 132€
Transport i rregullt sezonal
Regjioni te rriturit 2-12 vjec
Bansko 35€ 25€
Borovec 40€ 30€

Viti i Ri 2018 - Club Hotel Sera

VITI I RI 2018 ANTALYA - CHARTER FLUTURIM SPECIAL!
PRISHTINË - ANTALYA - PRISHTINË (direkt)
5 ditë / 4 netë = prej 340€ për person në dhomë dyshe
Nisja më 29.12.2017 dhe kthimi më 02.01.2018.

- Club Hotel Sera - Lara 340€

Të përfshira në çmim:
 Bileta kthyese direkte, Prishtinë - Antalya - Prishtinë,
 Transferi aeroport-hotel-aeroport,
 4 netë akomodim në hotel,
 Shërbimi ULTRA ALL INCLUSIVE
 Gala Dinner e vitit të ri,
 Të gjitha eventet argëtuese në hotele.

  • Destinacioni:
    Prishtine - Antalia - Prishtine
  • Tipi i udhëtimit:
    Aeroplan
  • Kohezgjatja:
    5 ditë - 4 netë
  • Çmimi:
    340 €
  • Data e nisjes:
    29.12.2017