038 222 232

Kërko Listo Hotelet

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Numri i yjeve:
 • Cmimi:
  • Numri i yjeve:
  • Cmimi:
  Kerko

Skijime

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Cmimi:
 • Kerko
Regjistrohu për oferta speciale.
+
EARLYBOOKING Skijimet 2017/18 Bullgari
Hoteli Vendi Afati Zbritja
Premier Luxury 5* Bansko 30.11 10%
Belvedere 4* Bansko 30.11 10%
Gardenia 4* Bansko 30.11 10%
Astera Bansko 4* Bansko 30.11 10%
Hotel Perun 4* Bansko 30.11 5%
Casa Karina 4* Bansko 01.12 20%
Zara Hotel 4* Bansko 30.11 10%
Hotel Flora 4* Borovec 30.11 10%
Hotel Samokov 4* Borovec 30.11 10%
Hotel Iceberg 4* Borovec 30.11 10%
Moura Hotel 3* Borovec 30.11 10%
All IN ONE PACK - Bansko
Hoteli Shërbimi 7 Netë 4 Netë
Hotel Strazhite 4+* HB 450€ 272€
Hotel Pirin 4* HB 360€ 222€
Hotel Mura 3* BB 272€ 171€
BANSKO
Hoteli Dhoma Netë Çmimi
Belmont 3* APP4+2 1 €79
Grand Montana 3* APP4+2 1 €89
BOROVEC
Hoteli Shërbimi 7 Netë 4 Netë
Hotel Rila 4* HB 369€ 215€
Hotel Iceberg 4* HB 206€ 118€
Hotel Ela 3* BB 231€ 132€
Transport i rregullt sezonal
Regjioni te rriturit 2-12 vjec
Bansko 35€ 25€
Borovec 40€ 30€

Transport Sezonal

Transport të rregullt sezonal

? Prishtinë - Sarandë
? Prishtinë - Kasmil
? Prishtinë - Vlorë
? Prishtinë - Dhërmi 
? Prishtinë - Jalë 
? Prishtinë - Himarë

Nisja nga Prishtina në ora 23:00 
Kthimi nga Saranda në ora 18:00

Duke filluar nga 03.06.2015
Çdo të Hënë, Mërkure dhe të Shtune (nisjet bëhen në ora 22:00 të ditës paraprake)

Bileta kthyese 30€
Bileta një drejtimshe 20€

50% zbritje për fëmijët 0-12 vjeç

Për rezervime na kontaktoni në 038 222 232, 044/049 141 282
info@veneta-travel.com

 • Lokacioni:
  Saranda, Shqiperia
 • Çmimi:
  prej 20 €
 • Tipi i shërbimit:
  N/A