038 222 232

Kërko Listo Hotelet

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Numri i yjeve:
 • Cmimi:
  • Numri i yjeve:
  • Cmimi:
  Kerko

Skijime

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Cmimi:
 • Kerko
Regjistrohu për oferta speciale.
+
FLUTURIM + TRANSFER + HOTEL
Hoteli Shërbimi Netët Çmimi
Muskara Cave Hotel BB 3 €259
Tourist Hotel Goreme 4* HB 3 €270
Suhan Hotel Avanos 5* HB 3 €280
OFERTA INDIVIDUALE
Hoteli Netët Data Çmimi
Fortune Pearl Hotel 3* BB 4 22.03 425€
Al Jawara Gardens 4* BB 4 22.03 440€
Coral Hotel Al Basha 5* BB 4 22.03 530€
BULLGARIA 2018
Hoteli Shërbimi Netë Çmimi
Hotel Deva 3* AI 7 109€
Hotel Chaika Beach 4* AI 7 229€
Hotel Victoria Palace 5* AI 7 329€
ANTALYA 2018
Hoteli Regjioni Netë Cmimi
Amara Premier Palace 5* UAI Kemer 7 499€
Bellis Deluxe 5* UAI Belek 7 579€
Royal Taj Mahal 5* UAI Side 7 560€
Royal Seginus 5* UAI Lara 7 619€
Sea Planet 5* AI+ Side 7 460€
The Lumos Deluxe 5* UAI Alanya 7 409€
Michell Hotel 5* AI Alanya 7 359€
Ozkaymak Marina 5* UAI Kemer 7 389€
Queen's Park Le Jardin 5* UAI Kemer 7 425€
Royal Alhambra 5* UAI Side 7 549€

Hotel International

7 netë prej 139 €, për person në dhomë 1/2, fjetje+mëngjes

 • Lokacioni:
  Saranda, Shqiperia
 • Çmimi:
  prej 139 €
 • Yjet:
 • Tipi i shërbimit:
  Mëngjesi

Çmimi për person, 7 netë me shërbim fjetje+mëngjesi në dhomën përkatëse
Nisjet06.613.620.627.604.711.718.725.701.808.815.822.829.805.912.9
Dhoma 1/2139139139170209209209219219219219219170139139
Dhoma 1/3131131131151176176176176176176176176151131131
- Çmimet janë në EURO,
- Akomodimi në shtratin shtesë (në kërkesë) paguhet 80% të çmimit të plotë,
- Në çmim është e përfshirë: 7 netë akomodim për person në dhomën përkatëse me mëngjes dhe transporti me autobus/minibus.
- Në rast se nuk shfrytzohet transporti dhe udhëtohet me transport vetanak, nga çmimi zbriten 30 euro për person.