038 222 232

Kërko Listo Hotelet

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Numri i yjeve:
 • Cmimi:
  • Numri i yjeve:
  • Cmimi:
  Kerko

Skijime

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Cmimi:
 • Kerko
Regjistrohu për oferta speciale.
+
FLUTURIM + TRANSFER + HOTEL
Hoteli Shërbimi Netët Çmimi
Muskara Cave Hotel BB 3 €259
Tourist Hotel Goreme 4* HB 3 €270
Suhan Hotel Avanos 5* HB 3 €280
OFERTA INDIVIDUALE
Hoteli Netët Data Çmimi
Fortune Pearl Hotel 3* BB 4 22.03 425€
Al Jawara Gardens 4* BB 4 22.03 440€
Coral Hotel Al Basha 5* BB 4 22.03 530€
BULLGARIA 2018
Hoteli Shërbimi Netë Çmimi
Hotel Deva 3* AI 7 109€
Hotel Chaika Beach 4* AI 7 229€
Hotel Victoria Palace 5* AI 7 329€
ANTALYA 2018
Hoteli Regjioni Netë Cmimi
Amara Premier Palace 5* UAI Kemer 7 499€
Bellis Deluxe 5* UAI Belek 7 579€
Royal Taj Mahal 5* UAI Side 7 560€
Royal Seginus 5* UAI Lara 7 619€
Sea Planet 5* AI+ Side 7 460€
The Lumos Deluxe 5* UAI Alanya 7 409€
Michell Hotel 5* AI Alanya 7 359€
Ozkaymak Marina 5* UAI Kemer 7 389€
Queen's Park Le Jardin 5* UAI Kemer 7 425€
Royal Alhambra 5* UAI Side 7 549€

Apartmane LUX ne Sarande

ApartmaneLux, 2+1 dhe 4+1

7 netë prej 79 € për person

Përfshihet: transporti dhe akomodimi

 • Lokacioni:
  Saranda, Shqiperia
 • Çmimi:
  prej 79 €
 • Tipi i shërbimit:
  Akomodim

Apartmane LUX
Distanca nga deti 50 metra

Për herë të parë të lëshuara në funksion në vitin 2014. APP 2+1 ka 40 m2, APP 4+1 ka 60 m2. Pastrimi dhe ndrrimi i qarshfave dhe peshkirave, një herë në javë. Pozicioni i objektit ka një qasje të shkëlqyer për në Ksamil dhe Butrinit. Është i vendosur në qytetin e Sarandës. Nga qendra e qytetit ka një distancë prej 1.9 km. Në qendër të qytetit mund të udhëtohet me autobus lokal apo edhe me taksi. Por kjo distancë mund të bëhet edhe këmbë.  

Çmimet janë për person, për 7 netë në APP përkatës, vetëm akomodim + transporti
Nisjet06.613.620.627.604.711.718.725.701.808.815.822.829.805.912.9
APP 2+1797985991191191191251251291291291199985
APP 4+1707076821021021021081081121121121028276
- Çmimet janë në EURO,
- Në çmim është e përfshirë: 7 netë akomodim për person në apartmanin përkatës dhe transporti me autobus/minibus.
- Në rast se nuk shfrytzohet transporti dhe udhëtohet me transport vetanak, nga çmimi zbriten 30 euro për person.
- Të gjitha apartmanet kanë pamje të pjesëshme dhe të plotë në deti,
- Për apartmanet me pamje të plotë në deti, paguhet shtesë 1.5 euro për person, për natë,
- Në dy lloj të apartmaneve mund të shtohet edhe nga një fëmijë prej 04-12 vjeç, paguan 50% të çmimit të plotë,
- Të përfshira në çmim janë: klima, interneti, kuzhina me të gjitha pajisjet, frigoriferi, makina për larjen e rrobave,