038 222 232

Kërko Listo Hotelet

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Numri i yjeve:
 • Cmimi:
  • Numri i yjeve:
  • Cmimi:
  Kerko

Skijime

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Cmimi:
 • Kerko
Regjistrohu për oferta speciale.
+
CAPPADOCIA
Hoteli Shërbimi Netë Çmimi
Muskara Cave Hotel BB 3 prej €259
Tourist Hotel Goreme 4* HB 3 prej €270
Suhan Hotel Avanos 5* HB 3 prej €280

Moevenpick Resort Hurghada

http://www.moevenpick-hotels.com

Tel: +20 65 3465 100

 • Lokacioni:
  Hurgada, Memsha, Egjipti
 • Çmimi:
  prej 455 €
 • Yjet:
 • Tipi i shërbimit:
  Gjysëm pansion

Oferta 7 ditore
Datat e nisjes06.0713.0720.0727.0703.0810.0817.0824.0831.0807.09
Numri i netëve7777777777
ADL në dh.1/2 STD GV455455455475505505495495475465
Fëmiu i 1-rë deri 2.99v
235235235235235235235235235235
Fëmiu i 1-rë 3-11.99v360360360360360360360360360360
Zbritje për ADL e 3-të-30-30-30-30-30-30-30-30-30-30
Pagesë shtesë për dh.1/1100100100110125125120120110105

-Pagesë shtesë për All Inclusive =13 € ditore për person (çmimi i njëjtë për të rritur dhe fëmijë). Maksimum 1 fëmijë me dy të rritur.
-Pagesë shtesë për dhomë Superior Sea Front =6 € ditore për person të rritur,
-Pagesë shtesë për dhomë DELUXE =18 € ditore për person të rritur.
ADL në dh.1/2 Family585585585605635635625625605595
Fëmiu i 1-rë dhe 2-të 2-11.99v235235235235235235235235235235
Zbritje për ADL e 3-të-30-30-30-30-30-30-30-30-30-30
-Pagesë shtesë për All Inclusive =13 € ditore për person (çmimi i njëjtë për të rritur dhe fëmijë). Maksimum 1 fëmijë me dy të rritur.

Oferta 14 ditore

Datat e nisjes
06.0713.0720.0727.0703.0810.0817.0824.0831.08
Numri i netëve
141414141414141414
ADL në dh.1/2 STD GV
679679699749779769759739709
Fëmiu i 1-rë deri 2.99v
270270270270270270270270270
Fëmiu prej 3-11.99v
499499499499499499499499499
Zbritje për ADL e 3-të
-60-60-60-60-60-60-60-60-60
Pagesë shtesë për dh.1/1
200200210235250245240230215
-Pagesë shtesë për All Inclusive =13 € ditore për person (çmimi i njëjtë për të rritur dhe fëmijë). Maksimum 1 fëmijë me dy të rritur.
-Pagesë shtesë për dhomë Superior Sea Front =6 € ditore për person të rritur,
-Pagesë shtesë për dhomë DELUXE =18 € ditore për person të rritur.
ADL në dh.1/2 Family
 9399399591009103910291019999969
Fëmiu i 1-rë dhe 2-të 2-11.99v
270270270270270270270270270
Zbritje për ADL e 3-të
-60-60-60-60-60-60-60-60-60
-Pagesë shtesë për All Inclusive =13 € ditore për person (çmimi i njëjtë për të rritur dhe fëmijë). Maksimum 1 fëmijë me dy të rritur.

- Çmimet janë në Euro.

Aranzhmani përfshinë:
- fluturimin direkt Shkup-Hurgada-Shkup,
- transferin me autobus Prishtinë-Shkup-Prishtinë,
- akomodimin në hotelin e përzgjedhur dhe shërbimin përkatës, në terminin e caktuar me rastin e rezervimit të aranzhmanit,
- transferin aeroport-hotel-aeroport,
- shërbimin i përfaqësuesit të organizatorit ose ino partnerit të destinacionit,
- shpenzimet e organizimit të aranzhmanit.

Aranzhmani nuk përfshinë:
- taksat e aeroportit 85 €,
- viza hyrëse në Egjipt 25 €, përfshirë shërbimin e agjensionit (me të cilat merret Veneta Travel),
- sigurimi i shëndetit në udhëtim i preferuar,
- shpenzimet individuale dhe ekskurzionet fakultative,

PROGRAMI I UDHËTIMIT

Dita 1: Transferi me autobus nga Prishtina në aeroportin e Shkupit në ora  15:00. Fluturimi SHKUP-HURGADA, paraqitja e të gjithë udhëtarëve 2 orë para fluturimit. Koha e paraparë e fluturmit për në Hurgada është në ora 19:29. Shujta në aeroplan. Koha e paraparë e arritjes në Hurgada rreth orës 23:25. Pas aterimit, transferi në hotelin e përzgjedhur, akomodimi.

Dita 2-7/14: HURGADA, kohë e lirë për aktivitete individuale, pushim dhe ekskurzione fakultative. Fjetje.

Dita 8/15: HURGADA-SHKUP, lëshuarja e hotelit në kohën e caktuar, në raport me informacionin e përfaqësuesit dhe rregullave të hotelit. Transferi deri në aeroport. Koha e paraparë për fluturim për në Shkup është në ora 16:00. Arritja në Shkup në ora 18:20. Transferi me autobus për në Prishtinë, arritja rreth orës 20:30 (Llogaritja është sipas kohës lokale).