038 222 232

Kërko Listo Hotelet

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Numri i yjeve:
 • Cmimi:
  • Numri i yjeve:
  • Cmimi:
  Kerko

Skijime

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Cmimi:
 • Kerko
Regjistrohu për oferta speciale.
+
FLUTURIM + TRANSFER + HOTEL
Hoteli Shërbimi Netët Çmimi
Muskara Cave Hotel BB 3 €259
Tourist Hotel Goreme 4* HB 3 €270
Suhan Hotel Avanos 5* HB 3 €280
OFERTA INDIVIDUALE
Hoteli Netët Data Çmimi
Fortune Pearl Hotel 3* BB 4 22.03 425€
Al Jawara Gardens 4* BB 4 22.03 440€
Coral Hotel Al Basha 5* BB 4 22.03 530€
BULLGARIA 2018
Hoteli Shërbimi Netë Çmimi
Hotel Deva 3* AI 7 109€
Hotel Chaika Beach 4* AI 7 229€
Hotel Victoria Palace 5* AI 7 329€
ANTALYA 2018
Hoteli Regjioni Netë Cmimi
Amara Premier Palace 5* UAI Kemer 7 499€
Bellis Deluxe 5* UAI Belek 7 579€
Royal Taj Mahal 5* UAI Side 7 560€
Royal Seginus 5* UAI Lara 7 619€
Sea Planet 5* AI+ Side 7 460€
The Lumos Deluxe 5* UAI Alanya 7 409€
Michell Hotel 5* AI Alanya 7 359€
Ozkaymak Marina 5* UAI Kemer 7 389€
Queen's Park Le Jardin 5* UAI Kemer 7 425€
Royal Alhambra 5* UAI Side 7 549€

Moevenpick Resort Soma Bay

 • Lokacioni:
  Hurgada, Soma Bay, Egjipti
 • Çmimi:
  prej 525 €
 • Yjet:
 • Tipi i shërbimit:
  All Inclusive

Çmimet janë për person në dhomë 1/2, shërbimi AI, në terminet e përzgjedhura
Oferta 7 ditore

Datat e nisjes06.0713.0720.0727.0703.0810.0817.0824.0831.0807.09
Numri i netëve7777777777
ADL dh.1/2 STD PROMO525535535555555555555555535535
Fëmiu i 1-rë deri 13.99v235235235235235235235235235235
Zbritje personi i 3-të i rritur//////////
Pagesë shtesë për dh.1/1135140140150150150150150140140
ADL dh.1/2 CLASIC
575585585405405405405405585585
Fëmiu i 1-rë deri 13.99v
235235235235235235235235235235
Zbritje personi i 3-të i rritur
//////////
Pagesë shtesë për dh.1/1
160165165175175175175175165165
ADL dh.1/2 SUPERIOR
650660660680680680680680660660
Fëmiu i 1-rë deri 13.99v
Fëmiu i 2-rë deri 05.99v
235235235235235235235235235235
Fëmiu i 2-rë 6-13.99v
445450450460460460460460450450
Zbritje personi i 3-të i rritur
-45-45-45-45-45-45-45-45-45-45
ADL dh.1/2 DELUXE
675685685705705705705705685685
CHD I deri 13.99v
CHD II deri 05.99v
235235235235235235235235235235
CHD II 6-13.99v
458463463473473473473473463463
Zbritje personi i 3-të i rritur
-45-45-45-45-45-45-45-45-45-45


Oferta 14 ditore

Datat e nisjes06.0713.0720.0727.0703.0810.0817.0824.0831.08
Numri i netëve141414141414141414
ADL dh.1/2 STD PROMO839849869889889889889869849
Fëmiu i 1-rë deri 13.99v270270270270270270270270270
Zbritje personi i 3-të i rritur/////////
Pagesë shtesë për dh.1/1275280290300300300300290280
ADL dh.1/2 CLASIC
939949969989989989989969949
Fëmiu i 1-rë deri 13.99v
270270270270270270270270270
Zbritje personi i 3-të i rritur
/////////
Pagesë shtesë për dh.1/1
325330340350350350350340330
ADL dh.1/2 SUPERIOR
108910991119113911391139113911191099
Fëmiu i 1-rë deri 13.99v
Fëmiu i 2-rë deri 05.99v
270270270270270270270270270
Fëmiu i 2-rë 6-13.99v
675680690700700700700690680
Zbritje personi i 3-të i rritur
-90-90-90-90-90-90-90-90-90
ADL dh.1/2 DELUXE
113911491169118911891189118911691149
CHD I deri 13.99v
CHD II deri 05.99v
270270270270270270270270270
CHD II 6-13.99v
700705715725725725725715705
Zbritje personi i 3-të i rritur
-90-90-90-90-90-90-90-90-90

- Çmimet janë në Euro,


Aranzhmani përfshinë:

- fluturimin direkt Shkup-Hurgada-Shkup,
- transferin me autobus Prishtinë-Shkup-Prishtinë,
- akomodimin në hotelin e përzgjedhur dhe shërbimin përkatës, në terminin e caktuar me rastin e rezervimit të aranzhmanit,
- transferin aeroport-hotel-aeroport,
- shërbimin i përfaqësuesit të organizatorit ose ino partnerit të destinacionit,
- shpenzimet e organizimit të aranzhmanit.

Aranzhmani nuk përfshinë:
- taksat e aeroportit 85 €,
- viza hyrëse në Egjipt 25 €, përfshirë shërbimin e agjensionit (me të cilat merret Veneta Travel),
- sigurimi i shëndetit në udhëtim i preferuar,
- shpenzimet individuale dhe ekskurzionet fakultative,

PROGRAMI I UDHËTIMIT

Dita 1: Transferi me autobus nga Prishtina në aeroportin e Shkupit në ora  15:00. Fluturimi SHKUP-HURGADA, paraqitja e të gjithë udhëtarëve 2 orë para fluturimit. Koha e paraparë e fluturmit për në Hurgada është në ora 19:29. Shujta në aeroplan. Koha e paraparë e arritjes në Hurgada rreth orës 23:25. Pas aterimit, transferi në hotelin e përzgjedhur, akomodimi.

Dita 2-7/14: HURGADA, kohë e lirë për aktivitete individuale, pushim dhe ekskurzione fakultative. Fjetje.

Dita 8/15: HURGADA-SHKUP, lëshuarja e hotelit në kohën e caktuar, në raport me informacionin e përfaqësuesit dhe rregullave të hotelit. Transferi deri në aeroport. Koha e paraparë për fluturim për në Shkup është në ora 16:00. Arritja në Shkup në ora 18:20. Transferi me autobus për në Prishtinë, arritja rreth orës 20:30 (Llogaritja është sipas kohës lokale).