038 222 232

Kërko Listo Hotelet

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Numri i yjeve:
 • Cmimi:
  • Numri i yjeve:
  • Cmimi:
  Kerko

Skijime

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Cmimi:
 • Kerko
Regjistrohu për oferta speciale.
+
FLUTURIM + TRANSFER + HOTEL
Hoteli Shërbimi Netët Çmimi
Muskara Cave Hotel BB 3 €259
Tourist Hotel Goreme 4* HB 3 €270
Suhan Hotel Avanos 5* HB 3 €280
OFERTA INDIVIDUALE
Hoteli Netët Data Çmimi
Fortune Pearl Hotel 3* BB 4 22.03 425€
Al Jawara Gardens 4* BB 4 22.03 440€
Coral Hotel Al Basha 5* BB 4 22.03 530€
BULLGARIA 2018
Hoteli Shërbimi Netë Çmimi
Hotel Deva 3* AI 7 109€
Hotel Chaika Beach 4* AI 7 229€
Hotel Victoria Palace 5* AI 7 329€
ANTALYA 2018
Hoteli Regjioni Netë Cmimi
Amara Premier Palace 5* UAI Kemer 7 499€
Bellis Deluxe 5* UAI Belek 7 579€
Royal Taj Mahal 5* UAI Side 7 560€
Royal Seginus 5* UAI Lara 7 619€
Sea Planet 5* AI+ Side 7 460€
The Lumos Deluxe 5* UAI Alanya 7 409€
Michell Hotel 5* AI Alanya 7 359€
Ozkaymak Marina 5* UAI Kemer 7 389€
Queen's Park Le Jardin 5* UAI Kemer 7 425€
Royal Alhambra 5* UAI Side 7 549€

Stella Makadi Beach Resort & Spa
 • Lokacioni:
  Hurgada, Makady Bay, Egjipti
 • Çmimi:
  prej 445 €
 • Yjet:
 • Tipi i shërbimit:
  All Inclusive

Çmimet janë për person në dhomë 1/2, shërbimi AI, në terminet e përzgjedhura
Oferta 7 ditore
Datat e nisjes06.0713.0720.0727.0703.0810.0817.0824.0831.0807.09
Numri i netëve7777777777
I rrituri në dh.1/2 STD GV455455465485525525525525455445
Fëmiu i 1-rë deri 13.99v
Fëmiu i 2-të deri 06.099v
225225225225225225225225225225
Fëmiu i 2-të 7-13.99v340340345355375375375375340335
Zbritje për personin e 3-të të rritur-30-30-30-30-30-30-30-30-30-30
Pagesë shtesë për dh. 1/1115115120130150150150150115110

Oferta 14 ditore
Datat e nisjes
06.0713.0720.0727.0703.0810.0817.0824.0831.08
Numri i netëve
141414141414141414
I rrituri në dh.1/2 STD GV
679689719779819819819749659
Fëmiu i 1-rë deri 13.99v
Fëmiu i 2-të deri 06.099v
270270270270270270270270270
Fëmiu i 2-të 7-13.99v
465470475515535535535500460
Zbritje për personin e 3-të të rritur
-60-60-60-60-60-60-60-60-60
Pagesë shtesë për dh. 1/1
230235250280300300300265225
- Çmimet janë në Euro,
- Pagesë shtesë për dhomat me pamje në deti = 4 €, për person në ditë,


Aranzhmani përfshinë:
- fluturimin direkt Shkup-Hurgada-Shkup,
- transferin me autobus Prishtinë-Shkup-Prishtinë,
- akomodimin në hotelin e përzgjedhur dhe shërbimin përkatës, në terminin e caktuar,
- transferin aeroport-hotel-aeroport,
- shërbimin i përfaqësuesit të organizatorit ose ino partnerit të destinacionit,
- shpenzimet e organizimit të aranzhmanit.

Aranzhmani nuk përfshinë:
- taksat e aeroportit 85 €,
- viza hyrëse në Egjipt 25 USD (me të cilat merret Veneta Travel),
- sigurimi i shëndetit në udhëtim i preferuar,
- shpenzimet individuale dhe ekskurzionet fakultative.

PROGRAMI I UDHËTIMIT

Dita 1: Transferi me autobus nga Prishtina në aeroportin e Shkupit në ora  15:00. Fluturimi SHKUP-HURGADA, paraqitja e të gjithë udhëtarëve 2 orë para fluturimit. Koha e paraparë e fluturmit për në Hurgada është në ora 19:29. Shujta në aeroplan. Koha e paraparë e arritjes në Hurgada rreth orës 23:25. Pas aterimit, transferi në hotelin e përzgjedhur, akomodimi.

Dita 2-7/14: HURGADA, kohë e lirë për aktivitete individuale, pushim dhe ekskurzione fakultative. Fjetje.

Dita 8/15: HURGADA-SHKUP, lëshuarja e hotelit në kohën e caktuar, në raport me informacionin e përfaqësuesit dhe rregullave të hotelit. Transferi deri në aeroport. Koha e paraparë për fluturim për në Shkup është në ora 16:00. Arritja në Shkup në ora 18:20. Transferi me autobus për në Prishtinë, arritja rreth orës 20:30 (Llogaritja është sipas kohës lokale).