038 222 232

Kërko Listo Hotelet

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Numri i yjeve:
 • Cmimi:
  • Numri i yjeve:
  • Cmimi:
  Kerko

Skijime

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Cmimi:
 • Kerko
Regjistrohu për oferta speciale.
+
CAPPADOCIA
Hoteli Shërbimi Netë Çmimi
Muskara Cave Hotel BB 3 prej €259
Tourist Hotel Goreme 4* HB 3 prej €270
Suhan Hotel Avanos 5* HB 3 prej €280

Larissa Mare Beach

Çmimi
për person
 366 € për datën
01.06 - 7 netë. 

 • Lokacioni:
  Antalya, Kemer, Turqi
 • Çmimi:
  prej 366 €
 • Yjet:
 • Tipi i shërbimit:
  All Inclusive

POZITA : 40 km nga airoporti i Antalias dhe 15 km nga
qendra e Alanias dhe gjendet ne Bledibi ne bregdet.HOTELI : I ndertuar ne vitin 1994, siperfaqja totale 7,000m2, rinovimi i fundit eshte bere ne vitin 2012.