038 222 232

Kërko Listo Hotelet

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Numri i yjeve:
 • Cmimi:
  • Numri i yjeve:
  • Cmimi:
  Kerko

Skijime

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Cmimi:
 • Kerko
Regjistrohu për oferta speciale.
+
CAPPADOCIA
Hoteli Shërbimi Netë Çmimi
Muskara Cave Hotel BB 3 prej €259
Tourist Hotel Goreme 4* HB 3 prej €270
Suhan Hotel Avanos 5* HB 3 prej €280

D-Resort Grand Azur

 Çmimi për person 1042 € për datën 18.06 - 10ditë/9netë. Ky cmim vlenë për rezervimet deri më 31.03.2014.  

 • Lokacioni:
  Marmaris, Turqi
 • Çmimi:
  prej 1042 €
 • Yjet:
 • Tipi i shërbimit:
  Full pansion

 POZITE:Ne plazh. Hoteli ndodhet 100 km
nga aeroporti Dalaman, 3 km  nga  Marmarisi. HOTELI: I ndertuar ne vitin 1991, me nje hapesire prej 13,500
m
2 .I renovuar ne vitin 2012. DHOMAT:Ne
total 312 dhoma .PLAZHI: Zalle dhe guralece.