038 222 232

Kërko Listo Hotelet

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Numri i yjeve:
 • Cmimi:
  • Numri i yjeve:
  • Cmimi:
  Kerko

Skijime

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Cmimi:
 • Kerko
Regjistrohu për oferta speciale.
+
CAPPADOCIA
Hoteli Shërbimi Netë Çmimi
Muskara Cave Hotel BB 3 prej €259
Tourist Hotel Goreme 4* HB 3 prej €270
Suhan Hotel Avanos 5* HB 3 prej €280

L'etoile Beach Hotel

 Çmimi për person 619 € për datën 18.06 - 10ditë/9netë. Ky cmim vlenë për rezervimet deri më 31.03.2014.  

 • Lokacioni:
  Marmaris, Turqi
 • Çmimi:
  prej 619 €
 • Yjet:
 • Tipi i shërbimit:
  All Inclusive

 POZITE:Ne plazh. Hoteli ndodhet 110 km
nga aeroporti Dalaman, 8 km  nga  Marmarisi. HOTELI: I ndertuar ne vitin 1993, me nje hapesire prej 3,750
m
2 .I renovuar ne vitin 2012DHOMAT:Ne total 202 dhoma .PLAZHI: me zall dhe guralece.