038 222 232

Kërko Listo Hotelet

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Numri i yjeve:
 • Cmimi:
  • Numri i yjeve:
  • Cmimi:
  Kerko

Skijime

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Cmimi:
 • Kerko
Regjistrohu për oferta speciale.
+
CAPPADOCIA
Hoteli Shërbimi Netë Çmimi
Muskara Cave Hotel BB 3 prej €259
Tourist Hotel Goreme 4* HB 3 prej €270
Suhan Hotel Avanos 5* HB 3 prej €280

Marbas Hotel

 Çmimi për person 522 € për datën 18.06 - 10ditë/9netë. Ky cmim vlenë për rezervimet deri më 31.03.2014.  

 • Lokacioni:
  Marmaris, Turqi
 • Çmimi:
  prej 522 €
 • Yjet:
 • Tipi i shërbimit:
  All Inclusive
POZITE: Ne  pazh. Hoteli ndodhet 110
km nga aeroporti Dalaman,10 km  nga qendra  e Marmarisit.


 HOTELI:
I ndertuar ne vitin 
1996, me nje hapesire prej 3500 m 2 ,
renovimi i fundit ka qene ne vitin 2013.DHOMAT: Ne
total 88 dhoma PLAZHI: me zall  dhe guralece