038 222 232

Kërko Listo Hotelet

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Numri i yjeve:
 • Cmimi:
  • Numri i yjeve:
  • Cmimi:
  Kerko

Skijime

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Cmimi:
 • Kerko
Regjistrohu për oferta speciale.
+
CAPPADOCIA
Hoteli Shërbimi Netë Çmimi
Muskara Cave Hotel BB 3 prej €259
Tourist Hotel Goreme 4* HB 3 prej €270
Suhan Hotel Avanos 5* HB 3 prej €280

Selen Hotel

 • Lokacioni:
  Marmaris, Turqi
 • Çmimi:
  prej 462 €
 • Yjet:
 • Tipi i shërbimit:
  All Inclusive
 POZITE:  20 m nga  plazhi . Hoteli ndodhet 100 km nga aeroporti
Dalaman,  400 m  nga qendra e  Marmarisit.


 HOTELI:
I ndertuar ne vitin 
1992, me nje hapesire prej 2500 m 2 ,
renovimi i fundit ka qene ne vitin 2012.DHOMAT: Ne
total 57 dhoma PLAZHI: me zall  dhe guralece