038 222 232

Kërko Listo Hotelet

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Numri i yjeve:
 • Cmimi:
  • Numri i yjeve:
  • Cmimi:
  Kerko

Skijime

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Cmimi:
 • Kerko
Regjistrohu për oferta speciale.
+
CAPPADOCIA
Hoteli Shërbimi Netë Çmimi
Muskara Cave Hotel BB 3 prej €259
Tourist Hotel Goreme 4* HB 3 prej €270
Suhan Hotel Avanos 5* HB 3 prej €280

HOTEL CARINA

Çmimi për person 439 € për datën 18.06 - 10ditë/9netë. Ky cmim vlenë për rezervimet deri më 31.03.2014.

 • Lokacioni:
  Kushadasi, Turqi
 • Çmimi:
  prej 439 €
 • Yjet:
 • Tipi i shërbimit:
  Gjysëm pansion

POZITA : 1 km nga
plazhi. Hoteli ndodhet 90 km nga Izmiri dhe 500 m nga qendra e Kusadasit.HOTELI: Ka nje hapesire prej 3,500 m2 .

 

DHOMAT:
 Ne total 58 dhoma 

PLAZHI: me rërë dhe guralece, plazh publik, qadrat, shtreterit
dhe peshqiret ne pishine pa pagese, ndersa ne plazh me pagese.