038 222 232

Kërko Listo Hotelet

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Numri i yjeve:
 • Cmimi:
  • Numri i yjeve:
  • Cmimi:
  Kerko

Skijime

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Cmimi:
 • Kerko
Regjistrohu për oferta speciale.
+
CAPPADOCIA
Hoteli Shërbimi Netë Çmimi
Muskara Cave Hotel BB 3 prej €259
Tourist Hotel Goreme 4* HB 3 prej €270
Suhan Hotel Avanos 5* HB 3 prej €280

Sole Hotel Santa Maria

Çmimi për person 502 € për datën 18.06 - 10ditë/9netë. Ky cmim vlenë për rezervimet deri më 31.03.2014.

 • Lokacioni:
  Kushadasi, Turqi
 • Çmimi:
  prej 502 €
 • Yjet:
 • Tipi i shërbimit:
  All Inclusive

POZITE: Hoteli ndodhet 65 km nga Izmirit,
3 km nga qendra e Kusadasit dhe 13 km nga qyeti antik i Ephesusit.


HOTELI: I ndertuar ne vitin 1996, me nje hapesire prej 12,000 m 2 , renovimi i fundit ka qene ne vitin
2012.


DHOMAT: Ne total 168 dhoma


PLAZHI: Plazhi publik 150 metra, me rë
rë dhe guralec.