038 222 232

Kërko Listo Hotelet

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Numri i yjeve:
 • Cmimi:
  • Numri i yjeve:
  • Cmimi:
  Kerko

Skijime

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Cmimi:
 • Kerko
Regjistrohu për oferta speciale.
+
CAPPADOCIA
Hoteli Shërbimi Netë Çmimi
Muskara Cave Hotel BB 3 prej €259
Tourist Hotel Goreme 4* HB 3 prej €270
Suhan Hotel Avanos 5* HB 3 prej €280

Grand Hotel Kurdoglu

Çmimi për person 493 € për datën 18.06 - 10ditë/9netë. Ky cmim vlenë për rezervimet deri më 31.03.2014.

 • Lokacioni:
  Kushadasi, Turqi
 • Çmimi:
  prej 493 €
 • Yjet:
 • Tipi i shërbimit:
  All Inclusive

POZITE: Hoteli ndodhet 70 km nga Izmirit dhe 1 km nga qendra e Kusadasit.


HOTELI: I ndertuar ne vitin 1995, me nje hapesire prej 2000 m 2 , renovimi i fundit ka qene ne vitin
2012.


DHOMAT: Ne total 78 dhoma


PLAZHI: Plazhi publik 600 metra (me
pagese), me rë
rë.