038 222 232

Kërko Listo Hotelet

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Numri i yjeve:
 • Cmimi:
  • Numri i yjeve:
  • Cmimi:
  Kerko

Skijime

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Cmimi:
 • Kerko
Regjistrohu për oferta speciale.
+
CAPPADOCIA
Hoteli Shërbimi Netë Çmimi
Muskara Cave Hotel BB 3 prej €259
Tourist Hotel Goreme 4* HB 3 prej €270
Suhan Hotel Avanos 5* HB 3 prej €280

Grand Blue Sky

Çmimi për person 628 € për datën 18.06 - 10ditë/9netë. Ky cmim vlenë për rezervimet deri më 31.03.2014.

 • Lokacioni:
  Kushadasi, Turqi
 • Çmimi:
  prej 628 €
 • Yjet:
 • Tipi i shërbimit:
  All Inclusive

POZITE: Ne plazh. Hoteli ndodhet 75
km nga Izmirit, 18 km nga qyteti antic i Ephesusit dhe 3 km nga qendra e
Kusadasit.


HOTELI: I ndertuar ne vitin 1997, me nje hapesire prej 40,000 m 2 , renovimi i fundit ka qene ne vitin
2012.


DHOMAT: Ne total 325 dhoma


PLAZHI: me rë