038 222 232

Kërko Listo Hotelet

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Numri i yjeve:
 • Cmimi:
  • Numri i yjeve:
  • Cmimi:
  Kerko

Skijime

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Cmimi:
 • Kerko
Regjistrohu për oferta speciale.
+
All IN ONE PACK - Bansko
Hoteli Shërbimi 7 Netë 4 Netë
Hotel Strazhite 4+* HB 512€ 315€
Hotel Pirin 4* HB 415€ 259€
Hotel Mura 3* BB 315€ 199€
BANSKO
Hoteli Dhoma Netë Çmimi
Belmont 3* APP4+2 1 €79
Grand Montana 3* APP4+2 1 €89
BOROVEC
Hoteli Shërbimi 7 Netë 4 Netë
Hotel Rila 4* HB 369€ 215€
Hotel Iceberg 4* HB 206€ 118€
Hotel Ela 3* BB 231€ 132€
Transport i rregullt sezonal
Regjioni te rriturit 2-12 vjec
Bansko 35€ 25€
Borovec 40€ 30€

Korumar Hotel De Luxe


 • Lokacioni:
  Kushadasi, Turqi
 • Çmimi:
  prej 522 €
 • Yjet:
 • Tipi i shërbimit:
  All Inclusive

POZITE: Ne plazh. Hoteli ndodhet 70
km nga Izmirit, 20 km nga qyteti antic i Ephesusit dhe 2 km nga qendra e
Kusadasit.


HOTELI: I ndertuar ne vitin 1990, me nje hapesire prej 14,000 m 2 , renovimi i fundit ka qene ne vitin
2013.


DHOMAT: Ne total 260 dhoma


PLAZHI: me platform