038 222 232

Kërko Listo Hotelet

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Numri i yjeve:
 • Cmimi:
  • Numri i yjeve:
  • Cmimi:
  Kerko

Skijime

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Cmimi:
 • Kerko
Regjistrohu për oferta speciale.
+
EARLYBOOKING Skijimet 2017/18 Bullgari
Hoteli Vendi Afati Zbritja
Premier Luxury 5* Bansko 30.11 10%
Belvedere 4* Bansko 30.11 10%
Gardenia 4* Bansko 30.11 10%
Astera Bansko 4* Bansko 30.11 10%
Hotel Perun 4* Bansko 30.11 5%
Casa Karina 4* Bansko 01.12 20%
Zara Hotel 4* Bansko 30.11 10%
Hotel Flora 4* Borovec 30.11 10%
Hotel Samokov 4* Borovec 30.11 10%
Hotel Iceberg 4* Borovec 30.11 10%
Moura Hotel 3* Borovec 30.11 10%
All IN ONE PACK - Bansko
Hoteli Shërbimi 7 Netë 4 Netë
Hotel Strazhite 4+* HB 512€ 315€
Hotel Pirin 4* HB 415€ 259€
Hotel Mura 3* BB 315€ 199€
BANSKO
Hoteli Dhoma Netë Çmimi
Belmont 3* APP4+2 1 €79
Grand Montana 3* APP4+2 1 €89
BOROVEC
Hoteli Shërbimi 7 Netë 4 Netë
Hotel Rila 4* HB 369€ 215€
Hotel Iceberg 4* HB 206€ 118€
Hotel Ela 3* BB 231€ 132€
Transport i rregullt sezonal
Regjioni te rriturit 2-12 vjec
Bansko 35€ 25€
Borovec 40€ 30€

/

Sherbime per Korporata

SHERBIME PER KORPORATA
Kemi kenaqesine te ju ofrojmë korporates apo kompanise tuaj sherbime te dedikuara dhe bonuse ne keto sherbime:

                 Biletave te aeroplanit + Program bonusi,
                 Hoteleve,
                 Panaireve,
                 Kongreseve,
                 Ekskurzioneve,
                 Seminareve


Me kete rast ne ju garantojme:
- Program bonusesh
- Sherbim te personalizuar
- Komunikim me i shpejte
- Sherbim 24h/7dite ne jave
- Perfitime multidimenzionale
- Çmimet me te lira (te garantuara)


1. Sherbim te personalizuar dhe komunikim me i shpejte
Nje anetar i stafit tone do te caktohet qe t’ju sherbej juve dhe sa here qe do te keni kerkesa per udhetime do t’i drejtoheni vetem atij/asaj. Njekohesisht per rastet tuaja urgjente sherbimi yne ndaj jush do te vazhdoj edhe jashte orarit te punes; 24h/7dite ne jave.


2. Perfitime multidimenzionale
Perveç sherbimeve qe jane te dedikuara per biznese, ju do te perfitoni edhe nga ofertat tona per: Pushimet tuaja, Skijimet tuaja, Udhetime ne Evrope, Udhetime te largeta, Transport


3. Çmimet me te lira (te garantuara)
Duke marre parasysh se udhetimet tuaja jane te shpeshta, shitjet tona ndaj korporates tuaj do te konsiderohen “shitje me shumice” dhe si rezultat, Ju do te perfitoni qmimet e garantuara me te lira ne treg.- Si te mundesohet bashkpunimi?
Mjafton qe nga korporata apo kompania juaj te arrije nje email ne yll@veneta-travel.com apo alban@veneta-travel.com. Me kete rast automatikisht do te aktivizojme edhe programin tuaj te bonuseve.