038 222 232

Kërko Listo Hotelet

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Numri i yjeve:
 • Cmimi:
  • Numri i yjeve:
  • Cmimi:
  Kerko

Skijime

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Cmimi:
 • Kerko
Regjistrohu për oferta speciale.
+
CAPPADOCIA
Hoteli Shërbimi Netë Çmimi
Muskara Cave Hotel BB 3 prej €259
Tourist Hotel Goreme 4* HB 3 prej €270
Suhan Hotel Avanos 5* HB 3 prej €280

Mali i Zi (Turi i madh malazez)

Nisja më 24.02.2018 (Nisje çdo të shtune)

2 ditë / 1 natë

Akomodimi me shërbim BB (fjetje+mëngjes) = €58 për person në dhomë dyshe 

Akomodimi me shërbim HB (fjetje+mëngjes+darkë) = €63 për person në dhomë dyshe 


 

 • Destinacioni:
  Budva
 • Tipi i udhëtimit:
  Autobus
 • Kohezgjatja:
  2 ditë - 1 netë
 • Çmimi:
  58 €
 • Data e nisjes:
  24.02.2018

Dita 1

24/02/18 E Shtune: Nisja me autobus/minibus në ora 05:00, nga parkingu i madh i Qendrës së Rinisë dhe Sporteve (përballë TV21). Rrugës pauza për pushim.

- Shëtitje me anije në Liqenin e Shkodrës + dreka
- Vizitë Cetinjës, kryeqytetit të dikurshëm i Malit të Zi

Rreth orës 18:00 arritje në Budva. Akomodimi në hotel. Shëtitje individuale në Budva. Fjetje.

SHËTITJA ME ANIJE NË LIQENIN E SHKODRËS + DREKA
- Është një rast shumë i mirë për të përjetuar këtë lundrim, ku mund të shihni shumë ishuj të vegjël me manastire mesjetare dhe specie të rralla të shpezëve, është një kombinim unik i historisë dhe natyrës. Është një eksperiencë që të lë pa frymë.
Neve kemi zgjedhur lundrimin që zgjat nga 1h deri 1.5h. Gjatë lundrimit shërbehen pije.
Dreka është buffe e hapur (ushqim i pakufizuar). Shërbehet kombimin i peshkut të liqenit (krapi sharan, trofta,..), 4-5 lloje sallatash, djath, ullinj, oriz, bukë..
Nëse dikush nga grupi nuk është adhurues i peshkut, shërbehet kombimin i mishit nga skara.
Në fund të drekës, deserti.
Pijet gjatë drekës paguhen. Çmimi është nga €1 deri në €1.5.
Ky ekskurzion duhet të rezervohet nga i gjithë grupi, nëse nuk rezervohet nga i gjithë grupi, atëherë ky ekskurzion anulohet.
Çmimi i këtij ekskurzioni - Shëtitje me anije + dreka = 24 për person.

Dita 2

25/02/18 E Diele:  Mëngjesi në hotel, në ora 10:00 lëshimi i hotelit dhe nisje për të vizituar: Kotor, Risan, Perast, Tivat, Sveti Stefan. Gjatë rrugës ndalje përballë Sveti Stefanit rreth 20 minuta për fotografime. Ndalje për vizitë individuale në Shkodër, mundësia për drekim në një restorant të Shkodrës. Vazhdimi i rrugës dhe arritja në Prishtinë rreth orës 21:00.
PËRFUNDIMI I PROGRAMIT

Për detaje tjera klikoni sipër në INFO SHTESË  

Rezervo Tani