038 222 232

Kërko Listo Hotelet

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Numri i yjeve:
 • Cmimi:
  • Numri i yjeve:
  • Cmimi:
  Kerko

Skijime

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Cmimi:
 • Kerko
Regjistrohu për oferta speciale.
+
FLUTURIM + TRANSFER + HOTEL
Hoteli Shërbimi Netët Çmimi
Muskara Cave Hotel BB 3 €259
Tourist Hotel Goreme 4* HB 3 €270
Suhan Hotel Avanos 5* HB 3 €280
OFERTA INDIVIDUALE
Hoteli Netët Data Çmimi
Fortune Pearl Hotel 3* BB 4 22.03 425€
Al Jawara Gardens 4* BB 4 22.03 440€
Coral Hotel Al Basha 5* BB 4 22.03 530€

PANIRI I BUJQESISE DHE AGRIKULTURES

Panairi i bujqësisë dhe agrikulturës

Më shumë se 1000 ekspozues dhe 140 000 vizitorë
6 ditë: autobus/anije

Nisja: 02.02.2016, ora 17:00 nga parkingu i madh përballë RTV21 në Prishtinë
Kthimi: 07.02.2016, në orët e mbrëmjes në parkingun përballë RTV21 në Prishtinë   

Fieragricola është panairi i pashmangshëm kur vjen fjala për ngjarjet ndërkombëtare ne fushën e agrikultures dhe bujqësisë. Është i vetmi panair i këtij tipi që mbulon të gjitha temat që merren me agrikulturën.

 • Destinacioni:
 • Kohezgjatja:
  6ditë ditë - netë
 • Çmimi:
  275 €
 • Data e nisjes:
  02.02.2016

Pershkrimi i Hotelit

Programi përfshinë:

- Transport me autobus modern sipas programit

- Lundrimin me anije nëpër kabina 1/4 Durrës-Bari

- 1 HB në hotel me 3* në Veronë ose afër Veronës

- 2 netë BB (mëngjesi kontinental) në hotel me 3*

- City tour në Veronë dhe Venedik në përcjellje të guidatorit

- Shpenzimet e organizimit të aranzhmanit


Programi nuk përfshinë:

- Pagesë shtesë për dhomë single 60€ (në kërkesë)

- Sigurimi i shëndetit në udhëtim: 7€

- Taksa e vizës 60€

- Bileta për panair: 20€ online, 28€ çmimi në panair (mundësia e pagesës në agjension)

- Shpenzimet individuale të udhëtarëve


Rezervo Tani